Almassora destina més de 67.000 euros a emprar a cinc menors de 30 anys

Almassora destina més de 67.000 euros a emprar a cinc menors de 30 anys
02/09/2022 -

L’àrea d’Ocupació de l’Ajuntament d’Almassora ha destinat 67.885,07 euros per a la contractació de cinc veïns desocupats menors de 30 anys. L’alcalde accidental, Santiago Agustí, i el regidor d’Ocupació, Javier Martí, han acompanyat aquest matí als joves en la signatura dels seus respectius contractes laborals amb el consistori. Els nous empleats van començar ahir el seu treball i romandran durant un any amb un contracte a jornada completa.

Amb això, l’àrea de Personal ha preparat els contractes laborals des d’ahir fins al 31 d’agost de 2023. Els nous empleats es divideixen en tres peons d’obra pública, destinats al Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML), i dues auxiliars administratives, destinades al departament de Medi Ambient i al de Serveis a les Persones. Els cinc treballadors compten amb un contracte anual a jornada completa amb un horari des de les 7.30 hores fins a les 15 hores.

Els candidats a aquests llocs laborals del consistori han complit amb els següents requisits: estar empadronat a Almassora, tindre menys de 30 anys, romandre inscrit com a demandant d’ocupació en el servei Labora de la Generalitat i no comptar amb treball en el moment de la sol·licitud. Per als llocs de peons no s’ha exigit formació acadèmica prèvia, mentre que les auxiliars administratives requerien un primer grau de Formació Professional en Administració.

Aquestes contractacions han tingut lloc gràcies a l’aprovació de la subvenció europea sol·licitada pel departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. D’aquesta manera, el programa EMPUJU, finançat amb fons de la Unió Europea, impulsa la contractació temporal a jornada completa de persones desocupades menors de 30 anys en el marc del programa operatiu del fons social europeu.

Finalment, l’alcalde accidental i regidor d’Hisenda, Santiago Agustí, ha recordat davant els nous treballadors “la importància de saber que ara representeu a Almassora en el vostre lloc de treball i heu de respondre amb garanties davant aquesta oportunitat”. Per part seua, el regidor d’Ocupació, Javier Martí, ha declarat que “agraïsc el treball del departament de Promoció Econòmica per a aconseguir aquesta subvenció que ens permet donar ocupació a cinc joves d’Almassora”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari