Almassora destinarà quasi 2 milions de superàvit a ocupació, seguretat i millores en via pública

Almassora destinarà quasi 2 milions de superàvit a ocupació, seguretat i millores en via pública
12/03/2022 -

L’Ajuntament d’Almassora destinarà els prop de dos milions d’euros de superàvit de 2021 a formació i ocupació, inversions en seguretat i millores en urbanisme i via pública. Així ho ha avançat el regidor d’Hisenda, Santiago Agustí, després de presentar les dades de la liquidació de l’últim pressupost, resolució d’Alcaldia que passarà pel ple ordinari dilluns que ve.

La valoració d’Agustí confirma un resultat econòmic positiu d’1.982.803,5 euros, un estalvi que permetrà dur a terme millores que afecten directament la ciutadania com a inversions en equipament per a la nau 2 del Centre de Formació. L’equip de govern vol que el romanent del pressupost de 2021 repercutisca sobre les línies d’ocupació i el centre de l’avinguda José Ortiz és l’edifici municipal destinat a formació i creació de llocs de treball en les especialitats concedides per la Generalitat Valenciana.

El responsable municipal d’Hisenda també ha avançat que unes altres de les necessitats que cobriran aqueixos fons afecten els departaments d’Urbanisme i Serveis Públics, amb inversions en via pública i obres. L’equip de govern valora prioritzar aquelles sol·licituds traslladades per la ciutadania a través de diferents canals per a escometre millores i solucionar desperfectes.

El departament de Policia Local també absorbirà part dels fons sobrants del pressupost de 2021, a més de Cultura i Joventut, amb projectes per materialitzar amb càrrec a aquest exercici. El trasllat de la comissaria al nou edifici del carrer Indústria i la modernització dels equips de la plantilla assumiran també romanents de l’últim exercici pressupostari.

D’altra banda, l’informe d’Intervenció destaca també un descens dels drets pendents de cobrament, que han passat de 13.018.551,47 euros en 2020 a 12.454.127,89 euros en 2021. I, en un altre ordre de coses, la sessió plenària abordarà una modificació de crèdits per a incloure la nova carrossa per a la reina i dames o la compra de torres de vigilància per als socorristes de la platja, entre altres.

A més, el ple de l’Ajuntament d’Almassora donarà compte demà de la memòria de Policia Local corresponent a 2021 i signarà, entre altres, una proposta de tots els grups municipals relativa a la declaració institucional de condemna a l’agressió de Rússia a Ucraïna. La localitat manté el seu oferiment per a acollir a persones refugiades en l’alberg de Santa Quitèria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari