Almassora retorna més de 210.000 euros en ICIO a empresas per ampliar negoci o instal·lar plaques

Almassora retorna més de 210.000 euros en ICIO a empresas per ampliar negoci o instal·lar plaques
12/04/2022 -

L’Ajuntament d’Almassora ha aprovat la devolució de 210.722,77 euros en 2022 en l’Impost de Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO). L’última que ha aconseguit una reducció del 50% de l’impost, com recull l’ordenança municipal, és Industrias Alcorenses Confederadas S.A., Inalco, l’aprovació de les quals va passar ahir pel ple municipal. Se sumen a altres 7.637,52 euros retornats a altres empreses des de gener.

El regidor d’Hisenda, Santiago Agustí, ha recordat que la mesura de bonificació de l’ICIO respon al fet que el consistori “busca ser atractiu per a totes les indústries interessades a ampliar-se o implantar-se a Almassora. “No és un regal”, ha declarat l’edil, que ha insistit “en el conjunt de polítiques que un Ajuntament com el nostre posa damunt de la taula per a potenciar l’ocupació”.

Entre les marques que tenen oberts expedients en el consistori per a la bonificació de l’impost figuren Kerajet, Alfa Desarrollo de Sistemas S.L., Proyectos e Instalaciones Elektrosol S.L., Mosaicos Safont, Cooperativa Agrícola San José, Consupo S.L. i Enginyeria PC S.L. Els seus projectes varien entre obres d’ampliació o d’obertura o nova instal·lació, a més d’instal·lació de plaques solars.

L’última que ho ha aconseguit és Inalco després d’haver pagat més de 400.000 euros per les seues obres d’ampliació de nau industrial per a emmagatzematge de paviments i revestiments ceràmics en el SUPOI-8. Tal com indica l’ordenança i constaten els tècnics d’Urbanisme, les obres són necessàries per a l’obertura o ampliació d’activitats comercials o industrials i compten amb la pertinent llicència o declaració responsable, per la qual cosa rebran el 50% del pagament de l’impost.

L’aprovació per part del ple es produeix el mateix dia en què la junta de govern ha aprovat la concessió de llicència d’obres a Neolith Distribution S.L. per a l’ampliació de nau industrial per a activitat de tall i magatzem ceràmic, pedres artificials i muntatge d’expositors, així com per a la construcció d’una nau industrial aïllada i un edifici d’oficines i vestuaris en el SUPOI-8.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari