Almassora emprarà 30 joves en tres tallers d'ocupació que arrancaran a la fi d'any

Formarà i donarà treball en els mòduls d’administració, jardineria i obra, amb un pressupost de 724.000 euros

Almassora emprarà 30 joves en tres tallers d'ocupació que arrancaran a la fi d'any
21/07/2021 -

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) ha concedit 724.075,20 euros a l’Ajuntament d’Almassora per a la realització del Taller d’Ocupació 2021-2022 amb 30 participants distribuïts en tres grups. Es tracta de les especialitats d’administració, jardineria i obra de paleta que impartirà personal qualificat en les instal·lacions del Centre de Formació de l’avinguda José Ortiz i en altres dependències municipals adequades a cada especialitat.

El departament de Personal del consistori obrirà demà el termini de cinc dies per a la convocatòria dirigida al professorat. Direcció, auxiliar, docent de suport, docents de cadascuna de les especialitats i riscos laborals són algunes de les categories que l’Ajuntament haurà de cobrir per a aquests tallers que arrancaran a la fi d’any amb l’objectiu d’oferir una oportunitat de formació i treball a la joventut d’Almassora.

La convocatòria per a aspirants a ocupar les places d’alumnat es produirà en les pròximes setmanes per a iniciar el projecte abans del 31 de desembre amb una duració de 12 mesos equivalents a 1.920 hores de formació en alternança amb el treball i la pràctica professional, que també estarà dirigida a l’aprenentatge, la qualificació i adquisició d’experiència professional.

D’aquesta manera, l’alumnat adquirirà competències i certificats de professionalitat en: Operacions auxiliars de serveis administratius i generals i activitats administratives en la relació amb el client (mòdul d’administració); activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria i instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes (mòdul de jardineria); i, finalment, operacions auxiliars de revestiments continus en construcció i fàbriques d’obra de paleta (mòdul d’obra).

En el cas d’administració, l’alumnat aprendrà tasques relacionades amb atenció al públic, gestió auxiliar de documentació, centraleta i arxiu en les dependències municipals de l’Ajuntament. Per part seua, l’especialitat de jardineria centrarà en el cementeri municipal les seues pràctiques formatives amb labors de reg, sembra, abonament i poda, entre altres. En últim lloc, el propi Centre de Formació acollirà millores a càrrec de l’alumnat del mòdul, que practicarà pavimentació, tancaments, pintura i altres tasques vinculades a la construcció.

El regidor d’Ocupació, Javier Martí, ha recordat que aquests tallers segueixen la línia dels programes d’ocupació que presta l’espai formatiu d’Almassora en horari de matí i vesprada “que ha multiplicat els seus usos per a arribar a un major nombre de persones que troben ací una oportunitat per a incorporar-se al mercat laboral”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari