Almassora encén la metxa de les seues festes patronals

Almassora encén la metxa de les seues festes patronals
19/05/2023 -

La plaça Major d’Almassora espera al tret, aquesta nit, del coet anunciador de les festes en honor a Santa Quitèria. Per davant, huit dies de celebracions en honor a la patrona que finalitzaran en la mitjanit del dissabte 27 per a cedir el diumenge a la cita electoral. La reina, Elena Portalés Montañana, es prepara per a convidar a tota la població a gaudir d’aquesta nova setmana gran de maig en companyia de la primera cort d’honor mixta.

El balcó de l’edifici de Ca la Vila donarà la benvinguda a les celebracions amb un espectacle de llums, música i color que inundarà la plaça porticada quan el rellotge del campanar de la Nativitat maque la mitjanit. Serà llavors quan l’activitat satisfaça els carrers de la Vila, així com el Recinte Fester, que aquesta nit obri les seues portes a partir de la una de la matinada amb un espectacle de dj.

Aquesta és també la primera nit d’activitat en la fonda del vi, que obrirà a partir de les 20 hores, poc després de la inauguració de l’exposició de pintura ‘Realisme’, en la qual participen Pedro Quesada, Jorge Gallego, David Calderón i Pepe Mingol, que exposen les seues obres en els salons de Caixalmassora. L’esdeveniment coincideix amb l’actuació del Chamuyo.

Els equips de logística i seguretat s’afanyen durant les últimes hores per a garantir l’organització de tots els escenaris i els preparatius dels actes més multitudinaris. Coincidint amb aquests esdeveniments, la de hui serà la primera nit que estarà en marxa el punt violeta per a previndre agressions. Aquesta oficina mòbil estarà d’1.30 a 4.30 hores en el Recinte Fester i de 12 a 1 en el casal del vi.

La Vila també està a punt per a obrir demà el cartell taurí de Santa Quitèria 2023 amb el tancament de Torrehandilla al migdia. Per aquest motiu, la regidora de Festes, Isladis Falcó, Policia Local i els tècnics encarregats de la revisió de les barreres han recorregut aquest matí el recinte de bous per a comprovar que totes les barreres compleixen el reglament. Un centenar d’efectius componen l’operatiu de demà.

Al marge dels actes taurins, la jornada del dissabte inclou el repartiment de tombet de bou, el concert de La Fúmiga i el festival remember ‘Los pubs de tu vida’ com a cites més multitudinàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari