Almassora estendrà les festes del Roser amb un ‘remember’ l'11 d'octubre

Almassora estendrà les festes del Roser amb un ‘remember’ l'11 d'octubre
06/09/2022 -

La regidoria de Festes d’Almassora ha preparat una sessió de música ‘remember’ la nit de l’11 d’octubre que allargarà les festes en honor a la Mare de Déu del Roser. El Recinte Fester acollirà l’esdeveniment musical a partir de les 22.30 hores. A més, l’Ajuntament ha programat 19 actuacions musicals dins de la setmana gran, que tindrà lloc del 30 de setembre al 9 d’octubre. L’edil de l’àrea, Isladis Falcó, ha convidat tant al veïnat d’Almassora com a residents d’altres localitats a gaudir de les activitats.

Per tant, les persones aficionades a la música electrònica dels 90 i els 2000 tindran una cita que no podran perdre’s la nit de l’11 d’octubre. L’esdeveniment començarà a les 22.30 amb els djs locals Alejandro II i Carlos. L’actuació continuarà amb més disyoqueis, que rememoraran les cançons més escoltades en les discoteques i les ràdios de l’època: Javi Boss (Central), Raúl Platero (MDT), Ismael Lora (Virtual), Diego Cuevas (UFO’S) i dj Soto (Arsennal/Piràmide).

A més, la programació de les festes del Roser comptarà amb 19 actuacions musicals per al gaudi del veïnat. D’aquesta manera, el divendres 30 de setembre tindrà lloc la inauguració del Recinte Fester. El mateix espai comptarà l’1 d’octubre amb la primera nit del festival 0,0, destinat a menors de 18 anys, de la mà del dj local Danny Mads, però també amb un tribut, l’orquestra Valparaíso i, finalment, el dj local Joel Balada.

La plaça Espanya, per part seua, se submergirà en diverses jornades d’actuacions musicals que començaran el dimarts 4 d’octubre, Dia dels Majors, amb el cantant Ely Forcada i la Big Band per a amenitzar la vesprada. Continuarà la música el dia 5 amb DONES, banda tribute a la música en valencià amb veus feministes i seguirà el dijous amb The Lorian, la banda homenatge als grans èxits dels 80 i 90. La nit conclourà en el Recinte Fester amb la festa Indalo, acompanyada pels djs Guillem i Pixo a la una de la matinada.

L’últim cap de setmana del Roser sumarà en la programació els espectacles amb més influència a nivell nacional. En aquest sentit, la cantant Gisela, participant de la primera edició d’Operació Triomf i la veu de diverses cançons de Disney, cantarà el 7 d’octubre durant el sopar de pa i porta. A més, Panorama, l’orquestra número u a nivell nacional, actuarà a la una del matí al carrer Benassal, al costat de la Piscina Municipal. Al seu torn, en el Recinte Fester tindrà lloc la discomóvil V Caragol Sound a càrrec dels djs Lost Keys i Adry Bass.

El dissabte 8 d’octubre, seguint amb els concerts reconeguts a nivell nacional, la banda Sopa de Cabra interpretarà els seus grans èxits a les 23 hores en la plaça Espanya. La nit avançarà amb la segona jornada del festival 0,0 de 22 hores a 00 hores en el Recinte Fester. A continuació, en el mateix lloc, esdevindrà l’espectacle de l’orquestra Supermagic i tancarà la nit el dj local Danny Mads. I, finalment, el grup La Dècada Prodigiosa acomiadarà les festes en honor de la Mare de Déu del Roser la vesprada del 9 d’octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari