Almassora finalitza les obres del trinquet

Almassora finalitza les obres del trinquet
22/03/2022 -

L’empresa adjudicatària, Construmar Xàtiva S.L., ha finalitzat hui les obres del trinquet municipal d’Almassora que acollirà una partida inaugural d’exhibició dissabte que ve 30 d’abril. Els treballs, valorats en 112.260,45 euros, compten amb la subvenció de la Diputació Provincial de Castelló i de la Unió Europea a través dels fons FEDER. La constructora especialista en trinquets, que va iniciar la remodelació a la fi de l’any passat, ha rematat la construcció en tres mesos després de l’abandó dels anteriors adjudicataris.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, acompanyada pel regidor d’Esports, Sergio Gómez, i diversos tècnics municipals de l’àrea d’Urbanisme, ha visitat aquest matí la instal·lació esportiva per a supervisar de primera mà la finalització de la remodelació. Cal destacar que la intenció de la signatura va ser començar l’execució al més prompte possible perquè tant el Club Pilotari d’Almassora com les partides professionals començaren com més prompte millor la seua activitat.

D’aquesta manera, l’actuació ha inclòs un mur de separació amb el col·legi Errando Vilar, la instal·lació del comptador de punts, la pintura de les línies de joc reglamentàries per a les partides, la realització de solera en l’accés pel carrer Sant Crist, la finalització de l’escomesa d’aigua, tabiqueria, la rampa d’accés i el folrat de baixants exteriors. A més, el plec recollia l’execució de base de paviment en passarel·la, el muntatge de la porta de vidre de seguretat en l’accés a la pista i rematades pendents, entre altres.

El consistori arriba així a la fi del procediment administratiu després de l’abandó irregular de les obres per part de la constructora Aglomerats Los Serranos SAU, que va perdre davant el Consell Jurídic Consultiu (CJC) de la Comunitat Valenciana. Aquest òrgan autonòmic va dictaminar a favor dels tècnics municipals en considerar que l’antiga adjudicatària va incomplir les obligacions contractuals i va deixar les obres sense acabar, a més d’incomplir els terminis i el projecte, mentre que l’Ajuntament va actuar d’acord amb la normativa vigent.

Finalment, la primera edil ha declarat que “des de les àrees de Contractació i Urbanisme confiaven que aquesta empresa, especialista en la construcció de trinquets, sí que anava a complir amb les seues obligacions i ara Almassora compta amb un nou recinte esportiu”. Cal recordar que l’equip de govern va batejar la instal·lació amb el nom d’Antoniet d’Almassora, il·lustre campió nacional d’escala i corda en 1973 i millor esportista de la Comunitat Valenciana en 1975.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari