Almassora impulsa el II Pla Reactivem amb 100.000 euros per a empreses locals

Realitzaran reformes, millores i pintura en edificis municipals i vies públiques

Almassora impulsa el II Pla Reactivem amb 100.000 euros per a empreses locals
16/04/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora ha acordat reprendre el Pla Reactivem amb una reserva inicial de 100.000 euros que rebran empreses locals per a executar millores en edificis i vies públiques. L’objectiu d’aquest projecte passa per garantir l’estabilitat de les plantilles d’aquests negocis amb seu a Almassora i aprofitar aquesta circumstància per a millorar les prestacions que rep la ciutadania.

Les instal·lacions de lampisteria dels camps de Boqueres i Pesudo, la pintura de l’entrada del centre social de Sant Felip, la pintura del Parc d’Educació Vial, les reparacions de les dutxes en el Centre Municipal de la Raqueta o els arranjaments previstos en l’edifici La Murà són algunes de les reformes previstes amb càrrec als primers 100.000 euros, que s’incrementaran en funció de la disponibilitat pressupostària al llarg de l’exercici.

L’anàlisi de les deficiències detectades en la localitat durant el primer estat d’alarma ha permés al departament de Serveis Públics traçar el cronograma de prioritats per a distribuir les obres. El pla segueix la línia de la iniciativa impulsada en 2020, després del primer confinament, i que va suposar una inversió municipal de 308.666,20 euros en empreses locals amb idèntica finalitat.

El departament que dirigeix Joan Antoni Trenco va ser el primer beneficiari a través de les reformes en la via pública i edificis municipals, encara que també els jocs infantils i les instal·lacions esportives van rebre millores. Tots els barris van ser objecte d’actuacions en aquests mesos per a distribuir les inversions de manera equitativa i en funció de les necessitats.

Entre altres, destaquen el nou circuit infantil adaptat del carrer Pepe Clausell, les voreres de la plaça Virgen de Fàtima en el barri del mateix nom, els dos pavellons del poliesportiu La Garrofera, el jardí vertical al costat del col·legi Regina Violant, les millores en el camí Om Blanc i la millora d’embornals i voreres en els polígons industrials SUPOI-5 i SUPOI-8.

Els clubs gaudeixen també de l’adequació de les dutxes en els vestuaris del camp de futbol José Manuel Pesudo, igual que les persones usuàries de l’edifici de Serveis Socials i el centre social de Corell disposen ja d’instal·lacions recentment pintades. Els jocs infantils de Tots els Sants i Santa Teresa, la séquia de la Ratlla o la compra d’un carretó de polvorització per a desinfectar la via pública també han rebut inversió municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari