Almassora impulsa els seus negocis locals amb una nova fira de comerç en Santa Quitèria

Almassora impulsa els seus negocis locals amb una nova fira de comerç en Santa Quitèria
15/04/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora ha obert el termini d’inscripció gratuïta per a la fira de comerç que acollirà la plaça Pere Cornell durant els dies 22 i 23 de maig. Qualsevol negoci de la localitat, pertanyent a alguna associació o no, podrà participar en l’esdeveniment que tancarà les inscripcions divendres que ve 30 d’abril. A causa de la millora de la situació sanitària en el municipi, amb set casos actius en les últimes dues setmanes, la Regidoria de Comerç ha decidit apostar pels establiments d’Almassora en una data tan assenyalada com la de Santa Quitèria.

D’aquesta manera, els comerços de la localitat podran utilitzar aquesta fira per a promocionar els seus productes i donar a conéixer les seues botigues situades a Almassora. Els negocis interessats han d’escriure un correu a l’adreça electrònica consumo@almassora.es per a confirmar el seu interés a participar en l’esdeveniment. El departament de Comerç ja ha remés una carta informativa a tots els establiments del municipi. El consistori valorarà l’opció d’ampliar l’espai de la fira cap a la plaça d’Espanya en el cas que les confirmacions superen la zona de la plaça Pere Cornell.

D’altra banda, els tècnics de l’àrea ja treballen en un protocol de seguretat enfront del coronavirus per a poder celebrar l’esdeveniment sense riscos. Igual que en la passada Fira de Nadal, els participants comptaran amb casetes facilitades pel consistori i separades amb dos metres de distància cadascuna. A més, l’ús de la màscara i gel hidroalcohòlic en l’entrada serà obligatori i el recinte mercantil comptarà amb un punt d’accés i d’eixida diferenciats.

La celebració d’aquest esdeveniment en un punt cèntric d’Almassora també permetrà als establiments hostalers gaudir d’un cap de setmana amb més clients de l’habitual. A més, amb la volta de les activitats culturals, la plaça Pere Cornell acollirà el dissabte 22 de maig al matí una nova edició del Festam i una altra a la vesprada del mateix cicle d’actuacions. Durant el matí del diumenge 23 de maig, la Unió Instructiu Musical La Esmeralda actuarà en la plaça d’Espanya.

Finalment, el regidor de Comerç, Javier Martí, ha declarat que “és el moment d’estar al costat del xicotet comerç d’Almassora per a facilitar-los aquest tipus d’esdeveniments segurs i gratuïts que són oportunitats per a superar les conseqüències econòmiques de la COVID-19”. “Aquesta fira, al costat de les activitats culturals previstes per al cap de setmana de Santa Quitèria, serà una bona cita perquè els hostalers de la zona puguen gaudir de dues bones jornades”, ha afirmat l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari