Almassora inaugura l’embarcador de Santa Quitèria i reobri les instal·lacions esportives

Almassora inaugura l’embarcador de Santa Quitèria i reobri les instal·lacions esportives
15/03/2021 -

L’Ajuntament d‘Almassora obrirà demà l’embarcador en el paratge de Santa Quitèria per a la pràctica d’esports nàutics. La instal·lació compta amb els permisos pertinents i l’accés adequat per als aficionats que disposen de piragües, caiac i altres embarcacions que no siguen a motor i que estiguen degudament matriculades. L’ús del recinte estarà disponible prèvia autorització del Servei Esportiu Municipal (SEM).

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, i el regidor d’Esports, Sergio Gómez, s’han desplaçat fins a la zona condicionada en els últims mesos per a comprovar que el recinte ja està a punt per a l’arribada dels primers esportistes. L’entrada està situada a escassos metres de l’ermita de Santa Quitèria i compta amb una rampa d’accés fins al riu. Un panell informatiu recorda les normes d’ús, que recomanen la pràctica en parella i traslladen la necessitat d’avisar al SEM prèviament per a actuar en cas d’emergència.

L’obertura al públic per primera vegada coincideix amb la posada en marxa de la resta d’instal·lacions esportives després de l’entrada en vigor de les noves mesures del Consell. D’aquesta manera, la piscina reprén la seua activitat amb entrades puntuals, bons de 10 sessions o abonaments mensuals, sempre tenint en compte que seria fins a final de mes i no és prorratejable. L’horari de la instal·lació és de 6.45 a 21.30 hores. La reserva de plaça ja està disponible per telèfon i presencialment.

Segons la normativa vigent, la piscina gran albergarà a set persones de manera simultània, dues en la xicoteta, 15 en gimnàs i quatre en sala polivalent, la ubicació habitual de les classes del SEM. L’ús de màscara en el complex esportiu és obligatori en tot moment en el gimnàs i en les classes del SEM, mentre que en el cas de la piscina és obligatori llevar-li-la al costat del carril per a nadar. Vestuaris i dutxes estaran disponibles sota recomanació d’utilitzar-los el menor temps possible.

Almassora també reprendrà demà l’activitat amb normalitat el poliesportiu La Garrofera de 16 a 21.30 hores, que acollirà els entrenaments de bàsquet i handbol (fins ara només ho feien els que competien en categoria autonòmica -cadet masculí, juvenil femení i masculí- i nacional -sènior femení-) i gimnàstica esportiva. Els entrenaments estaran tancats al públic, que sí que podrà accedir a competicions de caràcter autonòmic que servisquen per a ascendir o classificar-se per a campionats nacionals.

També tornaran al seu ús habitual el Centre Municipal de la Raqueta, la pista de patinatge, els camps de futbol de Boqueres i La Garrofera en horari normal. En canvi, es mantindran suspeses les classes de gent gran, entrenament funcional i condicionament físic de Garrofera i IES Álvaro Falomir, així com senderisme i lligues locals.

L’ús de màscara no és obligatori en instal·lacions esportives obertes, sempre que es puga mantenir la distància de seguretat amb la resta d’esportistes o vianants. En les instal·lacions tancades és obligatòria (a excepció dels quals participen en competicions de caràcter autonòmic que atorguen un dret d’ascens o classificatori per a campionats d’Espanya i els de caràcter nacional, en els quals no és obligatòria ni en entrenaments ni en competicions).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari