Almassora inaugura la Fira de Nadal després de la suspensió per pluja el passat cap de setmana

Almassora inaugura la Fira de Nadal després de la suspensió per pluja el passat cap de setmana
05/12/2020 -

La plaça Pere Cornell ha acollit aquest matí la inauguració de la Fira de Nadal 2020 amb la participació de nou comerços locals i estrictes mesures de seguretat enfront de la COVID-19. D’aquesta manera, la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Almassora va decidir anticipar la celebració d’aquesta edició amb l’objectiu d’evitar aglomeracions a les botigues de la localitat durant els dies previs a Nadal. Cal recordar que la inauguració estava prevista per al cap de setmana passat, però a causa de les pluges tant el consistori com l’organització van decidir posposar una setmana l’esdeveniment.


La fira, instal·lada hui i demà, romandrà oberta amb horari des de les 11 hores fins a les 14 hores i des de les 17 hores fins a les 21 hores. L’equip de govern, al costat de l’entitat Aproca, han volgut afavorir la compra amb antelació en els xicotets comerços d’Almassora, amb la finalitat de millorar la situació econòmica que molts d’ells travessen propiciat pel coronavirus. Així, la Fira de Nadal compta nou establiments que ofereixen una gran varietat de serveis: Punt i Goma, joieria Javier Martinavarro, Mia Moda, Món Animal, Nidori Estudi, Inma Pastelería, Comercial 98, Papilio Creacions i Parlem.


Per tant, el públic assistent compta amb nou parades comercials, situades a l’aire lliure, on podran avançar les seues compres nadalenques amb tota mena d’ofertes i modalitats com a joies, alimentació, roba, fotografia, utensilis animals, papereria, etc. A més, cal recordar que la celebració de la Fira de Nadal coincideix amb l’inici de la campanya comercial de descomptes ‘Black Friday’, que va començar ahir en la majoria d’establiments d’Almassora.

Amb l’objectiu de poder dur a terme la fira malgrat la situació sanitària propiciada per la COVID-19 i fer costat així al comerç local, el consistori ha pres una sèrie de mesures preventives enfront de la pandèmia: clos del recinte mercantil, punts d’entrada i eixida diferenciats i amb dispensadors de gel hidroalcohòlic, eliminació de la tradicional carpa per a afavorir la ventilació, control d’aforament, casetes individuals amb distància de dos metres entre elles, etc.


Finalment, l’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, i el regidor de Comerç, Javier Martí, han acudit aquest matí a la inauguració de la Fira de Nadal 2020. “Crec que tots som conscients del mal moment que estan travessant els xicotets comerços de la nostra localitat, tots els veïns d’Almassora hem de bolcar-nos amb ells i donar-los suport perquè puguen superar tots aquesta crisi econòmica i sanitària derivada de la pandèmia”, ha declarat l’edil de l’àrea.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari