Almassora inicia la urbanització de l'entorn del col·legi Santa Quitèria per 119.000 euros

Almassora inicia la urbanització de l'entorn del col·legi Santa Quitèria per 119.000 euros
16/05/2022 -

Almassora ha iniciat la prolongació del carrer Les Alqueries fins a l’avinguda José Ortiz amb un pressupost de 119.601,50 euros. Els treballs estan relacionats amb el projecte d’urbanització de l’entorn del col·legi Santa Quitèria que persegueix la finalitat d’integrar els barris de la zona, Corell i Fátima, amb un dels trams principals del municipi. Així, l’empresa local Alfaro Angulo Hermanos S.L. té un termini d’execució de tres mesos per a concloure amb la reforma.

En aquest sentit, l’ampliació del tram també urbanitzarà per complet el carrer Les Alqueries i el dotarà de serveis necessaris com la col·locació de noves lluminàries que aporten més llum a la zona. Conjuntament, un altre objectiu consistirà a facilitar la mobilitat en connectar el vial amb l’avinguda. La ciutadania podrà desplaçar-se amb major comoditat pel districte i fins i tot recollir als menors amb més facilitat una vegada haja conclòs l’obra del col·legi Santa Quitèria i inicie el curs escolar 2022-2023.

L’empresa adjudicatària, per a condicionar el tram, farà treballs de topografia i replantejos, desbrossament i neteja del terreny, així com pavimentar les voreres i calçades, entre altres modificacions. L’obra també incorporarà, per exemple, xarxa de sanejament i pluvials, enllumenat públic en el nou vial, aigua potable i canalització de telecomunicacions. Per això, l’ampliació requerirà un replantejament de les marques viàries i de la senyalització vertical.

Per tant, la renovació del carrer formarà part d’una poma educativa composta pel col·legi Santa Quitèria, el Centre de Formació i el parc públic. Per aquest motiu, el projecte, redactat pels tècnics de l’àrea d’Urbanisme, destinarà 22.111,10 euros del pressupost a la urbanització del vial i 19.826,57 euros a la modificació de la xarxa d’enllumenat públic.

D’aquesta manera, “la reforma inclou els elements necessaris per a dur a terme la millora viària i per als vianants”, ha assenyalat la regidora de Territori, Carmina Martinavarro. És a dir, l’obra permetrà canviar la fesomia del barri i la reordenació de l’entorn. Així, “potenciar els barris d’Almassora va ser una promesa electoral que l’equip de govern està complint gràcies als fons municipals”, ha afegit l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari