Almassora inicia les obres de la comissaria de Policia Local per a estrenar-la en huit mesos

Almassora inicia les obres de la comissaria de Policia Local per a estrenar-la en huit mesos
21/12/2021 -

L’empresa adjudicatària de les obres de la comissaria de la Policia Local, Escaplés e Hijos S.L., ha iniciat els treballs en l’antic Institut de Qualitat de l’Edificació, situat al carrer Indústria. L’alcaldessa, Merche Galí, ha visitat una reforma valorada en 578.234,8 euros que s’estendrà durant huit mesos per a estrenar el bloc després de l’estiu de 2022.

L’arquitecte municipal, Fernando Zaragoza, ha mostrat a la primera edil els avanços de la construcció, que ha començat amb la demolició dels tabics interns i la retirada de residus i estris abandonats en aquest edifici que data de 1977 i que no té cap ús des de 2012. El recinte conservarà l’estructura però remodelarà per complet l’interior, així com la zona enjardinada, per a atendre els usos que necessita la Policia Local d’Almassora.

De fet, l’inspector José Alós també va visitar ahir la que serà la futura seu central del Cos en la localitat una vegada que finalitze la reforma cofinançada al 50% per la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Almassora. Tres constructores han optat a aquesta reforma que permetrà ampliar en 216,27 metres quadrats la superfície actual de 427,42 actuals, de manera que la ciutadania i la pròpia plantilla es beneficien de la reforma.

Els operaris habilitaran un accés modern i lliure d’obstacles per la façana principal, que prescindirà de la tanca que bloqueja el pas en l’actualitat. Aquest recinte exterior, en la zona lateral, comptarà amb aparcament per a turismes i motos i zona enjardinada, així com depòsit de vehicles i un espai per a entrenament esportiu.

L’interior de l’edifici dissenyat per Fernando Zaragoza incorporarà millores respecte a les dependències actuals perquè la plantilla de la Policia Local, que creix i té previsió de continuar fent-ho a mesura que s’incrementa també el cens municipal, dispose de totes les comoditats per a atendre la seua comesa, segons ha indicat l’edil de l’àrea, Javier Martí.

Així, en el centre de l’edifici quedarà un espai central per a les xarrades de formació i reunions de policia, que donarà accés als despatxos, ubicats en els extrems del bloc, que tindrà armer i sales amb privacitat per a atenció al públic, al marge de la finestreta ciutadana.

Després de la visita a les obres al carrer Indústria, en l’accés a la localitat des del polígon Millars, l’alcaldessa ha agraït a la Generalitat Valenciana “la col·laboració estreta amb Almassora, que ha permés donar ús a edificis abandonats com aquest o el que ara utilitza l’ITC, i va ser clau per a l’enderrocament del Grup B al començament d’any”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari