Almassora instal·la barracons per a l’alumnat de l’IES Falomir

Almassora instal·la barracons per a l’alumnat de l’IES Falomir
08/06/2022 -

La Conselleria d’Educació ha iniciat la instal·lació dels barracons destinats a l’alumnat de l’IES Álvaro Falomir d’Almassora en l’aparcament dels camps de futbol de Boqueres. Els treballs, que han començat aquesta setmana, finalitzaran abans del mes d’agost amb l’objectiu de tindre preparats els mòduls davant l’inici del curs educatiu al setembre. L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha visitat aquest matí l’espai que ocupa un total de 1.290 metres quadrats.

Els tècnics d’Urbanisme de l’Ajuntament, d’acord amb la Conselleria d’Educació, han confirmat a la primera edil que l’alumnat de batxillerat i dels cicles formatius del Falomir seran els que ocuparan aquesta ubicació. D’altra banda, l’estudiantat de secundària mantindrà les seues classes en l’edifici actual per a traslladar-se al nou edifici una vegada construït i així evitar el seu pas pels barracons.

L’empresa responsable de la instal·lació de les aules prefabricades s’ha compromés a finalitzar la feina a la fi del mes que ve. D’aquesta manera, l’aparcament de Boqueres albergarà 86 mòduls de 15 metres quadrats cadascun inclosos els corredors. Açò suposarà un total de 23 espais educatius repartits en classes, despatxos i zones comunes per a l’alumnat.

Cal destacar que aquests treballs venen precedits del sí del Consell per a injectar cinc milions més i ampliar la dotació pressupostària per a la construcció del nou Álvaro Falomir. D’aquesta manera, l’obra més cara de la història local passarà d’un pressupost de 10,6 a 15,7 milions d’euros a causa de l’encariment de les matèries primeres i l’actualització dels mòduls que fixa la mateixa conselleria.

Finalment, cal recordar que el nou recinte educatiu disposarà de 24 aules d’ESO, huit unitats de Batxillerat, dos per a cicles formatius, 10 aules per a desdoblament i reforç pedagògic, un altre espai per a educació especial, dues aules de música i tres d’informàtica, tallers d’educació plàstica, tecnologia, laboratori de ciències experimentals i de física i química, així com gimnàs, vestuaris, cafeteria i una biblioteca de 144 metres quadrats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari