Almassora instal·larà camères contra els residus il·legals en el polígon La Plana

Almassora instal·larà camères contra els residus il·legals en el polígon La Plana
09/06/2022 -

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha aprovat la subvenció sol·licitada per l’Ajuntament d’Almassora per a instal·lar càmeres de videovigilància per a evitar els abocaments il·legals en el polígon La Plana. Les ajudes, que tenen com a fi posar a punt el centre empresarial mitjançant la modernització i renovació, ascendeixen a un total de 168.377 euros.

L’equip de govern vol frenar, així, els focus de brutícia acumulats en aquesta zona, que no sols suposen un problema per al medi ambient i un risc per a la salut de les persones, sinó que també perjudica la imatge de les empreses situades en el polígon SUPOI-5. “Volem acabar amb les conductes incíviques”, ha apuntat l’alcaldessa del municipi, Merche Galí.

D’aquesta manera, la instal·lació d’un sistema de videovigilància per càmeres connectades amb la central de Policia Local serà la inversió més costosa del projecte amb un preu de 103.852 euros. No obstant això, amb la finalitat de donar resposta a les diferents demandes de les entitats radicades en la zona, aquesta no serà l’única inversió que el consistori executarà amb el pressupost concedit.

A més, la subvenció inclou obra civil per a la portada total o parcial al polígon de serveis com a gas, fibra òptica, energia elèctrica, telecomunicacions i aigua, de manera que donarà un millor subministrament a les empreses. Aquesta actuació ascendeix a 50.112 euros i atendrà les peticions dels responsables de les naus situades en el polígon SUPOI-5, una de les zones que major grau de consolidació presenta en el municipi.

D’altra banda, l’equip de govern invertirà més de 10.500 euros en millores de mobilitat urbana. En aquest cas, les actuacions centraran atenció en la creació de zones d’aparcament tant per a bicicletes com per a patinets elèctrics amb seguretat anti robatori dins del polígon industrial així com punts de recàrrega per a aquests. Finalment, destinarà una part del pressupost, 6.212 euros, a la senyalització i la identificació de carrers per a millorar la mateixa cerca d’aquestes. Així mateix, adaptarà els vials i la senyalística per a facilitar l’accés a l’àrea, especialment a aquelles persones amb mobilitat reduïda o dèficit sensorial.

La subvenció de l’entitat dependent de la Generalitat Valenciana, l’IVACE, ascendeix a 168.377,64 i la resta de la suma fins als 170.748 euros que suposa el total de l’actuació és a càrrec de l’Ajuntament d’Almassora.”Ens trobem en un punt d’inflexió per a la indústria, que està immersa en importants canvis per a modernitzar les seues infraestructures i millorar el servei que ofereixen a la clientela”, en paraules de l’alcaldessa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari