Almassora invertirà més de 720.600 euros en el Taller d’Ocupació

Els aspirants al professorat del taller i l’alumnat van realitzar ahir les entrevistes

Almassora invertirà més de 720.600 euros en el Taller d’Ocupació
18/12/2020 -

L’Ajuntament d’Almassora invertirà un total de 720.619,20 euros en el Taller d’Ocupació 2020-2021. El personal de la Regidoria d’Ocupació, que ja va confeccionar la baremació dels candidats, va entrevistar ahir 60 aspirants per als huit llocs de personal docent. D’altra banda, més de 100 veïns van realitzar l’entrevista per a aconseguir una de les 30 places amb les quals compta l’alumnat en aquest taller. Cal destacar que el Taller d’Ocupació Almassora 2020-2021 estarà cofinançat per la Conselleria de Treball amb 700.000 euros i pel consistori amb més de 20.000 euros.

Aquest programa d’ocupació comptarà amb 10 alumnes per cadascuna de les tres especialitats que impartirà el personal docent, jardineria, obra de paleta i administració. L’alumnat, seleccionat després de les entrevistes d’ahir, comptarà amb un contracte de formació d’un any, amb un sou equivalent al salari mínim interprofessional i amb un horari de huit hores al dia de dilluns a divendres. Els participants alternaran la formació acadèmica amb la pràctica laboral que precise cada especialitat.

D’altra banda, 60 aspirants van superar ahir el procés de selecció de l’entrevista per a formar part dels huit llocs de personal directiu, docent i de suport. Les huit places les componen: un director, un auxiliar administratiu, un docent de suport, un mestre per a cadascuna de les tres especialitats, un docent de prevenció de riscos laborals i un d’anglés. Tots ells impartiran els seus tallers en el Centre de Formació situat en l’avinguda José Ortiz.

Cal recordar que una vegada presentat el pressupost municipal de 2021, l’Ajuntament d’Almassora destinarà més de 1,3 milions d’euros a la creació d’ocupació. D’aquesta manera, el Taller d’Ocupació 2020-2021 és el programa que més fons capta amb un total de 720.619,20 euros, seguit del projecte Et Formem de la Generalitat Valenciana amb una quantia de 268.493,50 euros o el Pla d’Ocupació Municipal que aconsegueix els 150.000 euros.

Finalment, el regidor d’Ocupació, Javier Martí, ha declarat que “Almassora i la societat en general travessa un moment molt delicat econòmicament a causa de la pandèmia de la COVID-19, per això, des del consistori ens hem bolcat en la creació d’ocupació de cara a 2021 i així ho reflecteix el nostre pressupost municipal per a l’any que ve”, afirma l’edil de l’àrea.

Programa Empuju

L’Ajuntament d’Almassora ha incorporat aquesta setmana a tres joves de la localitat mitjançant el pla d’ocupació Empuju, en el marc d’incentivar la contractació de joves dins del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Aquests tres veïns, que acaben de finalitzar els seus estudis, comptaran amb un contracte d’un any laboral en el consistori. Així, el departament de Contractació comptarà amb una tècnica, els Serveis Socials amb un auxiliar administratiu i el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana amb una altra auxiliar. Aquestes incorporacions, cofinançades entre la Conselleria de Treball i el consistori, ofereixen una

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari