Almassora licita les obres del circuit ciclista per 210.000 euros

Almassora licita les obres del circuit ciclista per 210.000 euros
31/01/2022 -

L’Ajuntament d’Almassora ha tret a licitació les obres del circuit ciclista ‘pumptrack’, instal·lació que situarà al costat del col·legi Santa Quitèria, al voltant del barri de Fàtima, obert a tota la població. Els treballs ixen a concurs públic per 210.000 euros perquè les empreses interessades presenten les seues ofertes a la baixa durant els 20 dies posteriors a la publicació de l’anunci en el perfil del contractant.

El plec de condicions recorda que el circuit ocuparà una superfície de 1.912,66 metres quadrats amb una superfície verda annexa de 997,45 metres quadrats “amb l’objectiu de promoure la revitalització de ciutats, de millora de l’entorn urbà i el seu medi ambient”. El projecte compta amb el 50% de finançament de la Unió Europea a través dels fons FEDER i el pressupost municipal.

Les obres tindrà un termini màxim d’execució de dos mesos després de la signatura de l’acta de replanteig per part de l’empresa guanyadora del concurs públic. En aquesta ocasió, els tècnics valoraran amb un 60% els criteris qualitatius (compromís d’adscripció d’un especialista en disseny i construcció de pistes BMX o ‘pumptracks’, així com millores de propostes valorables automàticament) i un 40% la millor oferta econòmica.

En aquest sentit, l’Ajuntament valorarà a aquelles signatures candidates que puguen acreditar la participació tècnica en l’execució d’obres similars completes i no prefabricades que s’hagen executat durant els últims cinc anys i que tinguen un pressupost mínim de 50.000 euros.

“El circuit ciclista és una de les instal·lacions previstes per a revitalitzar barris, en aquest cas el de Fàtima, que en aquesta legislatura suma el col·legi Santa Quitèria, la millora del seu local social i l’obertura d’un nou centre en el qual reunir-se i realitzar activitats”, ha assenyalat l’alcaldessa, Merche Galí. L’obertura d’aquest espai esportiu inclourà també una zona verda a escassos metres del col·legi per a dinamitzar el barri.

Cal recordar que la construcció d’aquest parc urbà al costat de l’avinguda José Ortiz, en la zona oest d’Almassora, és una de les deu bones pràctiques en comunicació que ha de presentar el consistori davant el Ministeri d’Hisenda per a garantir l’arribada dels fons europeus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari