Almassora licita les obres per a renovar l'accés al polígon Ramonet per 105.000 euros

La intervenció remodelarà la rotonda des de l’N-340 i el paviment amb càrrec al pla 135

Almassora licita les obres per a renovar l'accés al polígon Ramonet per 105.000 euros
08/02/2022 -

L’Ajuntament d’Almassora ha tancat els plecs per a la licitació de les obres en els accessos al polígon Ramonet de la localitat per 104.999,99 euros. L’entrada al recinte industrial des de la població i des de l’antiga N-340 està molt degradat i sense cap mena de senyalització d’aquest. El consistori atén així la reivindicació de les empreses radicades en aquest entorn i projecta una millora global que atraga noves inversions.

El termini d’execució del contracte serà de dos mesos a comptar de la signatura de l’acta de comprovació del replanteig. Els criteris bàsics per a l’adjudicació del contracte seran per menor import de l’oferta econòmica i reducció de termini d’execució. La suma total de la intervenció serà a càrrec de la Diputació de Castelló a través del pla 135.

El contracte pretén la remodelació de la rotonda d’accés mitjançant la vegetació de la mateixa amb jardineria xeròfila per a millorar l’aspecte industrial del polígon, a més de l’asfaltatge dels accessos i de la mateixa rotonda. La intervenció atén també la renovació del punt d’entrada, situat entre la confluència del camí Pla de Museros i Hostalassos, “en molt mal estat tant la rotonda com el paviment”.

L’asfaltatge coparà la major part del pressupost (50.732,73 euros), seguit de l’obra civil (21.399,26 euros) i jardineria (17.157,45 euros), a més de demolicions, excavacions, reg, mobiliari urbà, gestió de residus i seguretat i salut. Tot això donarà pas a un nou entorn cap a la zona industrial, que té una superfície de 886.000 metres quadrats.

Impuls a polígons

L’actuació se suma a la que té lloc en el polígon Millars per a modernitzar aquest recinte industrial. En el cas de Millars, les obres estan valorades en més de 200.000 euros i compten amb una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a posar a punt el polígon més antic de la localitat i impulsar-lo enfront dels d’altres municipis veïns.

Els treballs inclouen millores en accessibilitat, pavimentació, senyalització i seguretat viària, a més d’eficiència energètica i serveis públics. L’entramat del polígon incorpora també carril bici per a facilitar el desplaçament de les plantilles als seus llocs de treball des del nucli urbà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari