Almassora licita les passarel·les del passeig marítim per més de 66.000 euros

Almassora licita les passarel·les del passeig marítim per més de 66.000 euros
19/04/2022 -

L’Ajuntament d’Almassora ha tret a licitació la instal·lació de les passarel·les del passeig marítim per 66.635,20 euros. Els treballs tindran una durada de dos anys en temporada estival, amb possibilitat de prorrogar-los dos anys més. El propòsit de l’adjudicació implica millorar els serveis de la platja d’Almassora. El contracte afecta la zona entre el Camí la Mar i el carrer Venècia i inclou la reparació de les passarel·les en aquests 620 metres de longitud.

L’objectiu de l’obra és solucionar la manca de passeig marítim, ja que la circulació per als vianants no pot realitzar-se en tot carril asfaltat. Per això, l’empresa adjudicatària col·locarà una passarel·la per la zona de platja per a permetre el trànsit per als vianants continuat per tot el front del litoral. D’aquesta manera, hi haurà més seguretat tant per al trànsit de vehicles com per al de vianants. A més, millorarà la comoditat en incloure les entrades als llavapeus i fixarà altres trams de passarel·la fixa en Tramuntana, l’accés a la zona adaptada, Pitillo, la zona del vaixell, la biblioteca de fusta i entre els tamarinds. Els treballs de manteniment (neteja, ajust i escombratge de sorra) afectaran de l’1 de juny al 30 de setembre.

La prestació del servei consistirà tant en el muntatge i desmuntatge de les passarel·les com en el manteniment d’aquestes. Per això, els treballs es dividiran en dos lots. El primer consistirà en el muntatge, desmuntatge i manteniment de la passarel·la mòbil, mentre que el segon es basarà en el manteniment de la passarel·la fixa. A més, cada lot té un pressupost determinat. El primer té un valor de 20.509,94 euros anuals i el segon lot costarà 12.807,68 euros.

Les empreses interessades podran presentar els seus projectes fins al dia 26 d’abril. Quant a la selecció de l’entitat, els criteris d’adjudicació del projecte seran distints en els diferents lots. En primer lot prevaldrà amb 70% l’oferta econòmica, seguit d’un 10% el compromís d’assumir la mà d’obra i mitjans auxiliars, un 10% la responsabilitat d’assumir la recol·locació de la passarel·la en cas de temporal i, finalment, un 10% tenir responsabilitat civil per a casos d’accidents.

El segon lot prevaldrà amb un 75% l’oferta econòmica, seguit d’un 15% la dotació d’una quantia que incremente la bossa anual de material per a reparacions i substitucions i un 10% la responsabilitat en cas de produir-se algun accident. La finalitat d’aquests serveis serà satisfer als usuaris de la platja d’Almassora amb passarel·les en bones condicions durant la temporada estival.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari