Almassora licita la remodelació de l'avinguda Castelló per 620.000 euros

La reforma, cofinançada per la UE, millorarà accessibilitat, trànsit i inundacions

Almassora licita la remodelació de l'avinguda Castelló per 620.000 euros
26/03/2022 -

L’Ajuntament d’Almassora ha licitat les obres de remodelació de l’avinguda Castelló per 619.762 euros. La reforma tindrà una duració de sis mesos i millorarà les condicions del trànsit rodat, l’accessibilitat i les infraestructures urbanes al fomentar la mobilitat ciutadana sostenible. L’actuació, inclosa en el pressupost de 2022, està cofinançada pels fons FEDER de la Unió Europea al 50%.

L’objectiu consisteix en la reordenació del trànsit per a incorporar carril bici i ampliar les zones de circulació per als vianants. L’obra renovarà els serveis urbans com la xarxa d’enllumenat públic, juntament amb l’estructura de reg i jardineria. A més, el projecte implantarà un sistema de drenatge i la posada en funcionament de la xarxa de recollida d’aigües pluvials per a solucionar els problemes d’inundacions.

La reestructuració de l’avinguda Castelló té una superfície i delimitació idònia per a l’execució contínua, per la qual cosa no serà necessari el fraccionament de l’obra. En aquest aspecte, els operaris renovaran la xarxa de proveïment que actualment és de fibrociment i els trams de xarxa residuals que tenen problemes de falta de pendent, diàmetre o que es troben en contrapendent. Els primers mesos l’empresa durà a terme els treballs previs i demolicions, mentre que les últimes setmanes seran per al canvi de senyalitzacions i retocs de jardineria.

El drenatge, dins de la xarxa de sanejament, és el capítol que major inversió suposa (128.863,17 euros), seguit del canvi de ferms i paviments (83.928,33 euros) i de la inserció de col·lectors (65.512,69 euros), entre altres. En aquest sentit, els criteris d’adjudicació prevaldran l’aspecte qualitatiu arran de les millores proposades que independitzen la canalització de l’enllumenat públic (60%), mentre que els criteris econòmics suposaran el 40% de la valoració.

Així mateix, la documentació necessària per a la presentació de l’oferta està disponible en la Plataforma de Contractació del Sector Públic. Les empreses interessades a optar al concurs públic d’adjudicació tenen un termini de 20 dies naturals per a presentar les seues ofertes des de l’endemà a la publicació de l’anunci.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari