Almassora s'ompli de teatre, animació i música aquest cap de setmana

Dissabte i diumenge torna el FESTAM! en la seua sisena edició amb una visió més nacional

(FES TAM Almassora)

Almassora s'ompli de teatre, animació i música aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana, la plaça Pere Cornell d’Almassora es convertirà en una gran festa amb la sisena edició del Festival de Teatre, Animació i Música al Carrer, FESTAM!. Una cita que aquest 2022 ofereix una visió més nacional de la mà de sis companyies amb espectacles que engloben diverses arts escèniques de primer nivell.

El regidor de Cultura d’Almassora, Javier Mollá, ha destacat que el FESTAM! 2022 “compta amb una visió més nacional i amb exhibicions que han guanyat festivals internacionals perquè el veïnat del municipi i de la província puguen gaudir d’ells. En aquesta ocasió hem volgut pujar encara més el nivell del FESTAM!”.

Així, tal com ha explicat el director del festival, Sergi Heredia, participen sis companyies de Galícia, Extremadura, Catalunya i Mallorca, entre altres llocs d’Espanya. Totes elles actuaran en la plaça Pere Cornell aquest dissabte 4 i diumenge 5 de juny de manera gratuïta per a acostar el teatre al públic familiar i infantil, incloent-hi funcions de teatre, itinerants, circ i jocs interactius.

Per a aquest dissabte, el FESTAM! arrancarà amb ‘Colors de monstre’ de Tombs Creatius, una activitat amb 30 jocs diferents de fusta de tres hores de duració des de les 18.00 hores, que es repetirà el diumenge. També a les 18.00 hores començarà ‘Tanc Gurugú’, una representació itinerant d’Asaco Produccions sobre l’amor, la música i la llibertat. El dissabte finalitzarà amb ‘Rojo Estándar’, guanyadora del premi FETEN 2018 al millor espectacle de carrer, en la qual es combina el circ de la mà de Lanórdika.

En el cas del diumenge, a les 18.00 hores es repetirà ‘Colors de Monstres’ a les 18.00 hores i a les 18.30 hores arrancarà ‘Téntol’ de Companyia Manipulats, mesclant circ, teatre físic, text i arts plàstiques. La següent proposta serà a les 19.30 hores amb la representació que per primera vegada es fa fora de Galícia de ‘L’estrany cas del dentista del carrer Brasou’, de la Companyia Troula, amb màgia i circ. Finalment, ‘Un dia de cinema’ de Cirk About It posarà el fermall d’or amb increïbles acrobàcies a les 20.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari