Almassora mantindrà l'al·legació contra el PAT malgrat la promesa de corregir el pla

Almassora mantindrà l'al·legació contra el PAT malgrat la promesa de corregir el pla
28/10/2020 -

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha valorat positivament l’anunci de la Conselleria de Política Territorial de corregir el Pla d’Acció Territorial (PAT) de Castelló per a no excloure de l’ordenació urbana els habitatges de l’entorn del polígon del Serrallo. No obstant això, Galí ha assenyalat que es tracta d’un compromís verbal i que, per tant, l’equip de govern manté la seua intenció de presentar les al·legacions oportunes dins del termini legal.

“No sabem en quins termes ni quina limitació remena ara la Direcció General de Política Territorial i Paisatge i no podem sinó continuar amb les accions previstes perquè aqueix departament no seguisca avant amb el seu projecte inicial”, ha assenyalat la primera edil sobre aquest tema.
“No és suficient amb aqueixa voluntat de la Direcció General de reconduir ara la postura després que equip de govern i veïns hàgem mostrat la nostra disconformitat amb aquest atropellament als drets ciutadans”, ha indicat després de matisar que “de moment, l’única validesa és la del document presentat i la nostra prioritat és defensar els interessos d’Almassora”, segons aquesta part.
Per això, el consistori ha programat una reunió telemàtica amb els veïns demà a les 19 hores per a explicar de primera mà quin va ser l’anunci realitzat pel departament autonòmic la setmana passada, quines conseqüències tindrà si no s’accepten les pretensions de l’equip de govern, en quina direcció estan previstes les al·legacions està preparant el departament d’Urbanisme i quins són els terminis legals per a recórrer el PAT.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari