Almassora ofereix tots els seus locals públics a Sanitat per a la vacunació massiva de la COVID

Almassora ofereix tots els seus locals públics a Sanitat per a la vacunació massiva de la COVID
11/02/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora ofereix tots els espais municipals a la Conselleria de Sanitat per a dur a terme la campanya de vacunació massiva contra la COVID-19. D’aquesta manera, l’alcaldessa, Merche Galí, i el regidor de Sanitat, Sergio Gómez, han visitat aquest matí el centre social de Sant Felip i han trasllat a la coordinadora dels centres de salut, Gema Monforte, la cessió de qualsevol local públic que reunisca els criteris sanitaris per a la inoculació de les vacunes.

Després de diverses reunions i anàlisis de les dependències municipals, l’equip de govern destaca el centre social Sant Felip com un dels més idonis de la localitat per la seua amplitud, dos accessos per diferents carrers, ventilació natural i rampes per a evitar barreres arquitectòniques. No en va, aquest espai acull una vegada al mes la campanya de donació de sang del Centre de Transfusió de Castelló, per la qual cosa reuneix les característiques sanitàries idònies.

L’alcaldessa remetrà també una carta a Salut Pública per a deixar patent la voluntat de cooperació del consistori a fi que siga la Conselleria de Sanitat qui done el vistiplau a la millor alternativa i organitze la campanya de vacunació massiva en la localitat amb la col·laboració de l’Ajuntament.

A més, el consistori estudia més opcions a través d’instal·lacions esportives i altres espais de caràcter social. “Hem estudiat les diferents alternatives per a acollir la vacunació massiva i entenem que el centre social Sant Felip podria ser el més idoni però no tanquem la possibilitat a obrir instal·lacions esportives, ja siga el poliesportiu o els camps de futbol, o qualsevol altre recinte”, ha declarat la primera edil.

“D’igual manera que vam fer quan habilitem l’alberg per si existia necessitat d’allotjament de persones infectades, Almassora anirà per davant i estarà preparada per a no perdre temps quan arriben les vacunes”, en paraules de Galí. L’alcaldessa ha recordat que Almassora va ser pionera en la immunització de personal i usuaris de la Residència Municipal de la Tercera Edat, fet que ha permés completar la vacunació dels centres de majors i centres de salut.

Finalment, Galí tornarà a signar un nou ajornament del decret aprovat el mes de desembre passat per a estendre les mesures adoptades. Malgrat que la Conselleria de Sanitat ha confirmat aquest dimarts un descens de 61 casos respecte a la setmana passada, Almassora mantindrà les restriccions a l’espera de consolideu resultats més positius per a la salut públic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari