Almassora ofereix huit tallers per a millorar el benestar de la joventut després de la COVID

Almassora ofereix huit tallers per a millorar el benestar de la joventut després de la COVID
15/02/2022 -

L’Ajuntament d’Almassora ofereix huit tallers per a millorar el benestar psicològic de la joventut sota el lema ‘Ressorgim Almassora‘. El programa, contractat per la Regidoria de Joventut en col·laboració amb l’Associació Nacional de Psicologia Positiva, està basat en l’apoderament positiu i el creixement personal. Les sessions, previstes tots els dimarts des del 22 de febrer fins al 12 d’abril, tots dos inclosos, tindran lloc a l’Aula de Formació del consistori des de les 17.30 hores fins a les 20.30.

La pandèmia de coronavirus és l’origen d’aquesta iniciativa que abordarà en huit sessions la gestió emocional d’aquest tram de població. Les persones assistents trobaran un grup de suport per a abordar la importància de l’activitat física, la funció del somni, la importància del sentit de l’humor, tècniques de relaxació i trucs per a saber comprar aliments sans, entre altres.

El públic interessat, comprés entre els 12 i els 30 anys, pot realitzar la seua inscripció gratuïta fins al 27 de febrer a través del departament de Joventut de l’Ajuntament d’Almassora, o bé a través de l’enllaç ‘https://positivat.com/formacion/‘. El consistori busca amb aquests tallers que els joves prenguen consciència de les fortaleses personals de cadascun i que detecten els estats emocionals que senten a cada moment per a cuidar i millorar el seu benestar psicològic.

Aquesta iniciativa vol incrementar les competències personals de la joventut, orientar-los en el seu creixement personal i professional, a més d’oferir-los recursos amb evidència científica que puguen seguir en el seu dia a dia per a millorar el seu benestar físic, mental i social. Totes les sessions seran impartides per psicòlegs professionals experts en cada matèria, amb metodologies àgils i útils en la posada en pràctica. En elles, el programa buscarà l’activació física-psicològica de les persones assistents mitjançant el model de benestar 4D (esport, dieta, descans i diversió).

La regidora de Joventut, María Luisa Renau, ha recordat que “la nostra joventut arrossega un cansament mental de moments durs propiciat per la pandèmia patida en els últims anys i des de l’Ajuntament volem facilitar-los eines per a millorar el seu benestar psicològic”. “Les activitats dels huit tallers són pràctiques i adaptades a les necessitats d’aquest sector de la població”, ha afegit l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari