Almassora premiarà amb 1.100 euros als guanyadors del concurs de cartell i fotografia de Santa Quitèria

Almassora premiarà amb 1.100 euros als guanyadors del concurs de cartell i fotografia de Santa Quitèria
06/02/2022 -

L’àrea de Festes de l’Ajuntament d’Almassora premiarà amb 1.100 euros a les persones guanyadores del concurs de cartelleria i fotografia taurina de les festes de Santa Quitèria 2022. El consistori, que ja ha redactat les bases, marca el 30 de març a les 13 hores com a data límit per al lliurament de treballs en el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC), planta baixa de l’Ajuntament, a l’atenció de la Regidoria de Festes. El jurat del certamen, que aconsegueix la XIX edició, reconeixerà als guanyadors de tots dos concursos el 31 de març a partir de les 13 hores.

Les persones participants en el certamen al millor cartell de les celebracions patronals de Santa Quitèria opten a una recompensa de 600 euros. Pel que respecta a la millor fotografia taurina, serà premiada amb un import de 300 euros, mentre que el segon classificat rebrà una retribució de 200 euros. Cal recordar que els candidats poden presentar tantes obres com desitgen.

Les bases marquen unes condicions per al lliurament dels treballs que opten a millor cartell: participaran tots els artistes que ho desitgen, l’obra adoptarà la forma vertical amb superfície pintada de 65×90 centímetres, serà presentada en un bastidor de 70×100 centímetres o bé en format digital (CD o USB) amb la suficient qualitat per a poder ser impresa.

El cartell contindrà la cita ‘Festes de Santa Quitèria 2022 Almassora, del 13 al 29 de maig, Festes d’Interés Turístic Provincial’. Els concursants afegiran un lema en un sobre tancat al costat de l’obra. Aquest sobre inclourà el nom, cognoms, domicili, població, data de naixement, NIF de l’autor i un telèfon de contacte. L’Ajuntament exposarà durant la setmana de festes els treballs originals i el premiat quedarà en propietat del consistori.

A més, de manera visible haurà d’aparéixer l’escut de la vila amb vèrtexs superiors rectes, vèrtexs inferiors cursos i apèndix inferior central. La proporció del castell amb dues portes, adornat amb merlets, coronat amb tres torres també emmerletades. El fons de l’escut serà blau ‘pantone 2945’. El castell estarà definit amb carreus sobre un fons de color pedra clar ‘pantone 1245’. Finalment, l’escut no portarà cap mena de corona.

D’altra banda, Festes també marca unes pautes per al concurs de fotografia: qualsevol artista local o forà podrà presentar una imatge en color o blanc i negre, el treball capturarà algun instant de celebracions de bous al carrer a Almassora, la grandària no podrà superar els 30×40 centímetres i estarà situada en una cartolina de 40×50 centímetres o bé en format digital (CD o USB) amb la suficient qualitat per a poder ser impresa.

D’aquesta manera, els candidats al premi de fotografia presentaran la imatge amb un títol i pseudònim. Les obres també aniran acompanyades d’un sobre que inclourà: pseudònim, nom i cognoms, domicili, població, NIF del participant, telèfon de contacte i lloc on estiga presa la fotografia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari