Almassora es prepara per a les seues Festes del Roser 2022 amb un centenar d'activitats

La localitat celebra les seues festes patronals del 30 de setembre al 9 d’octubre

Almassora es prepara per a les seues Festes del Roser 2022 amb un centenar d'activitats

Almassora inicia el compte arrere per a la celebració de les seues Festes del Roser 2022. Més d’un centenar d’activitats omplirà de música, gastronomia, bous i actes religiosos la localitat del 30 de setembre al 9 d’Octubre en honor a la Mare de Déu del Roser.

Encara que fins a aquest dimarts 27 de setembre no es coneixerà el programa complet de les festes, el consistori ja ha anunciat que seran 108 actes gratuïts entre els quals destacaran els esdeveniments musicals i els taurins, amb noves ramaderies en el cartell de Saragossa i Tarragona per a donar més rellevància als festejos taurins de la localitat.

La música: protagonista

Un any més, les Festes de la Mare de Déu del Roser d’Almassora 2022 comptaran amb la música com a protagonista. Tal com ha anunciat la regidora de Festes, Isladis Falcó, i el president de la Junta Local de Festes, Santiago López, hi haurà més de 20 esdeveniments musicals “de nivell” al llarg de la setmana festiva.

Quant als concerts, el més esperat serà el de Sopa de Cabra (dissabte 8 d’octubre) i, per als més xicotets, el de Gisela (divendres 7 d’octubre). Però també es podrà gaudir de djs locals, com Danny Mads o Joel Balada, i orquestres reconegudes a nivell nacional com a Panorama (divendres 7) o Valparaíso (dissabte 1), que compartiran cartell amb la Década Prodigiosa (diumenge 9) i el tribut a Jarabe de Palo (dissabte 1).

Bous del Roser

Respecte al cartell de bous, la Comissió del Bou de la Junta Local de Festes ha ampliat enguany la contractació de bestiar per a les entrades i proves de vaques per la Vila per a donar major rellevància a aquest acte.

Així, als tradicionals ferros de la Comunitat Valenciana se suma bestiar d’Aragó i Catalunya amb l’objectiu d’atraure a més aficionats. D’acord amb Falcó, seran les primeres festes des de Santa Quitèria 2015 en què Almassora aconsegueix els 19 bous, “un fet que confirma les ganes de mantenir aquesta tradició dels qui som aficionats amb un cartell de plaça de primera”.

Així, Almassora calfa motors per a la celebració amb plena normalitat de les seues festes, amb un programa que es repartirà a partir d’aquest dimarts en la planta baixa de l’ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari