Almassora prevé d'insectes i rates la seua xarxa de clavegueram

Almassora prevé d'insectes i rates la seua xarxa de clavegueram
25/03/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora i l’empresa Facsa posen en marxa la setena campanya especial de desratització i desinsectació que duen a terme anualment en la xarxa de clavegueram local. Les actuacions, emmarcades entre els mesos de març i setembre, pretenen prevenir al màxim possible la proliferació de plagues de rates i insectes en el nucli urbà del municipi i el seu entorn durant els mesos més calorosos de l’any.

L’aplicació del tractament ja ha començat en el nucli urbà d’Almassora, el procés s’allargarà durant aquest mes i arribarà fins a mitjan mes que ve. En aquestes dates, l’empresa actuarà a la Vila, grup Corell, zona de la plaça Santa Isabel, carrer Boqueres i Sant Jaume, entre altres. Els treballs continuaran en la segona quinzena d’abril en la zona marítima amb intervencions des del camí Benafelí fins al camí Om Blanc.

D’altra banda, durant els mesos de juliol, agost i setembre es preveuen fumigacions de reforç per tot el municipi. Amb l’arribada de la calor, la proliferació d’insectes i rates és més comuna en els claveguerams de les localitats. Les actuacions ocuparan el total del municipi amb la finalitat d’assegurar la total efectivitat dels tractaments integrals en el sistema de clavegueram.

Finalment, el regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, i la responsable de l’explotació de Facsa a Almassora, Patricia Agrasar, han supervisat aquest matí l’inici dels treballs en la localitat. “Aquesta campanya, al costat dels tractaments particulars que s’estan posant en marxa en aquests moments, aconsegueix que Almassora reduïsca al màxim la presència de rates i insectes a l’estiu”, ha declarat l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari