Almassora programa 31 esdeveniments culturals com a bestreta de l'estiu

Almassora programa 31 esdeveniments culturals com a bestreta de l'estiu
11/04/2021 -

El regidor de Cultura, Javier Mollá, ha presentat aquesta setmana el calendari d’activitats culturals que acollirà Almassora durant els mesos d’abril, maig i juny. Davant el descens de casos actius per COVID-19 i la incidència acumulada en la localitat, el consistori ha decidit reprendre 31 esdeveniments culturals de música, cinema, dansa i teatre sota estrictes mesures de seguretat enfront de la pandèmia.

La Casa de la Cultura acollirà la majoria d’actes culturals amb les mesures de seguretat establides pel protocol sanitari: gel hidroalcohòlic en l’entrada, aforament limitat, ús obligatori de màscara i butaques desocupades entre els assistents per a guardar l’espai social. A més, la plaça d’Espanya serà la protagonista d’activitats a l’aire lliure com Almassora Circ o la cinquena edició del Festam durant el mes de maig.

La programació compta amb dos plats forts durant aquest mes amb la representació de l’obra de teatre ‘Método Grönholm’ el dissabte 17 a les 18 hores i els monòlegs de José Corbacho i Javi Sancho el dissabte 24 d’abril a les 19 hores. Les dues actuacions tenen un preu únic de 12 euros per persona, el públic interessat pot comprar la seua entrada en la pàgina web de l’Ajuntament o bé en entrades.almassora.es.

D’altra banda, el consistori també ha previst l’emissió de quatre pel·lícules a la Casa de la Cultura, dues d’àmbit familiar i altres dos en valencià per al públic en general. Les quatre són gratuïtes però requereixen de reserva prèvia a través de la web. Almassora Circ també tindrà el seu espai en la plaça Espanya i Pere Cornell amb representacions a l’aire lliure. Malgrat això, les mesures de seguretat seran presents amb aforament limitat i la col·locació de tanques per a separar als assistents.

A més, el cicle de Almassonora encara compta amb tres actuacions musicals previstes gratuïtes, una per a cada mes a la Casa de la Cultura. L’Ajuntament ha programat també un concert en la plaça d’Espanya el dissabte 8 de maig a partir de les 19 hores per al públic infantil ‘Rock és cosa de xiquets’. La Unió Instructiu Musical La Esmeralda tindrà el seu espai el diumenge 23 de maig a partir de les 11.30 hores en la plaça d’Espanya. El cicle d’òpera també torna a la Casa de la Cultura durant aquests tres mesos.

Finalment, el regidor de Cultura, Javier Mollá ha declarat que “teníem moltes ganes de poder anunciar que la cultura tornava a Almassora, la situació sanitària que hem viscut durant el primer trimestre de l’any no ens permetia recuperar cap activitat”. “La cultura és un dels sectors més afectats per la pandèmia i des de l’Ajuntament estarem al seu costat amb la realització de moltes activitats per a afavorir la seua reactivació”, ha afirmat l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari