Almassora proposa a adjudicació el bar del camp de Pesudo

El nou propietari abonarà 6.100 euros per cadascun dels quatre anys d’ús

Almassora proposa a adjudicació el bar del camp de Pesudo
06/11/2021 -

La taula de contractació de l’Ajuntament d’Almassora ha proposat per a adjudicació a un candidat dels quatre interessats després de finalitzar el concurs públic per a l’ús comercial del bar del camp de futbol José Manuel Pesudo. La signatura vencedora haurà d’aportar els documents sol·licitats i abonar 6.100 euros anuals durant els pròxims quatre anys per a començar durant aquest mes la seua activitat hostalera en la instal·lació.

El departament de Contractació va tancar el passat 4 d’octubre el període de presentació d’ofertes i després d’analitzar el preu oferit, el mobiliari i estris aportats i la prestació del servei, els tècnics del consistori ja han seleccionat a un candidat per a adjudicació dels quatre possibles. Cal destacar que l’Ajuntament va licitar l’ús de la infraestructura per un valor mínim de 4.000 euros anuals per cadascuna de les quatre temporades.

El bar haurà de romandre obert al públic sempre que la instal·lació esportiva estiga oberta per als esportistes, bé en entrenaments entre setmana com en competicions durant els caps de setmana. El consistori garanteix així el servei de cafeteria als usuaris del recinte esportiu, tant espectadors, acompanyants com a futbolistes. Cal recordar que el local hostaler ja compta amb nou anys d’història des de la construcció de l’edifici per part de l’alumnat de l’Escola Taller.

El vencedor de la subhasta comptarà amb servei d’electricitat i aigua inclosos dins del cànon anual. D’aquesta manera, l’adjudicatari haurà de dotar a l’establiment dels serveis mínims per a l’activitat d’una cafeteria o bar: maquinària de barra amb cafetera i ampoller, elements de cuina com a nevera i termo, mobiliari a l’interior amb quatre tamborets, mínim de sis taules i les seues corresponents cadires en l’exterior i estris com a coberteria.

L’activitat hostalera de l’establiment consistirà a oferir begudes, refrescos, entrepans i tapes d’elaboració pròpia, així com la venda de productes alimentosos com a papes, rosquilletes, etc. L’adjudicatari està obligat a mantindre en perfectes condicions higièniques tant la zona interior de la cafeteria com la zona de la terrassa.

Finalment, l’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha afirmat que “esperem que durant aquests dos anys, més dos prorrogables, l’adjudicatari puga complir amb els seus pronòstics comercials, així com amb el servei requerit per l’Ajuntament per a tots els usuaris”. “Confiem que abans de desembre el camp de Pesudo compte amb el servei de cafeteria”, ha

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari