Almassora proposa l'adjudicació de la reparació de les cobertes dels poliesportius

L’alcaldessa, Maria Tormo, ha recordat que, des que va prendre possessió, aquesta actuació era una prioritat perquè respon a una justa reivindicació dels clubs que entrenen i competeixen en aquestes instal·lacions

09/02/2024 -

La mesa de contractació de l’Ajuntament d’Almassora ha proposat a l’empresa Crisol Obras y Servicios S.L. com a adjudicatària de les obres de reparació de les cobertes dels pavellons poliesportius A i B de la Garrofera, situats als carrers Esport i Verge del Socors, per a resoldre els problemes de filtracions que presenten quan plou.

En total, s’han presentat al procés de licitació 13 empreses, encara que, finalment, s’ha considerat que la de Crisol Obras y Servicios S. L. era la millor proposta segons els barems de puntuació. Així, l’oferta econòmica plantejada es xifra en 174.975,61 euros.

Ara l’empresa proposada haurà de presentar tota la documentació per a fer efectiva l’adjudicació i que les obres puguen arrancar immediatament. L’alcaldessa, Maria Tormo, ha recordat que, des que va prendre possessió, aquesta actuació era una prioritat perquè respon a una justa reivindicació dels clubs que entrenen i competeixen en aquestes instal·lacions.

Per part seua, el regidor d’Esports, Paco Soriano, ha detallat que la intervenció contempla la col·locació d’una nova coberta sobre l’existent, considerada la millor solució pels tècnics, a causa de l’elevat nombre de punts pels quals es produeixen filtracions.

El termini d’execució del contracte es fixa en quatre mesos a comptar des de la firma de l’acta de comprovació de replanteig. A més, es preveu la possibilitat de realitzar recepcions parcials del contracte.

En l’àmbit tècnic, la intervenció consisteix en la col·locació de noves corretges sobre les existents sense retirar la xapa de la coberta actual i ancorar en eixes noves corretges altre nou cobriment de xapa grecada. A més, en el pavelló poliesportiu A es preveu la substitució dels canalons i claraboies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari