Almassora proposa a la constructora del Regina per a les obres del col·legi Ambaixador

Almassora proposa a la constructora del Regina per a les obres del col·legi Ambaixador
15/02/2021 -

La mesa de contractació de l’Ajuntament d’Almassora ha proposat aquest matí a l’empresa Añil Servicios, Ingeniería y Obras (constructora del col·legi Regina Violant) per a l’adjudicació de les obres d’enderrocament i edificació del col·legi Ambaixador Enrique Beltrán. La seua plica és la millor puntuada de les cinc que opten al concurs públic d’adjudicació. Añil ha presentat una oferta de 4.945.112,42 euros i reuneix la major valoració en la mitjana dels apartats tècnics.

La seua proposta té un termini d’execució de 12 mesos i inclou les unitats d’obra a subcontractar sobre la base de criteris de proximitat, seguretat i rigorositat en el lliurament del material. Entre les millores en matèria de seguretat i salut figuren mesures de prevenció del COVID-19, així com la presència en l’obra del tècnic de seguretat i un pla de seguretat altament específic.

D’altra banda, aporta un reportatge fotogràfic de l’estat actual i una descripció del projecte d’execució amb infografies del procés i anàlisi constructiva, a més de dos plans d’implantació de l’obra, un de la fase de demolició i un altre de l’obra nova, complet i elaborat amb accessos, clos, tancament d’obra, casetes d’obra per a 30 treballadors, zones d’apilament per a subministraments que necessiten resguardar-se de la intempèrie i tallers de treball al costat de la zona d’apilament, entre altres.

Cal recordar que l’Ajuntament d’Almassora va traure a licitació a la fi de 2020 l’enderrocament i construcció del col·legi Ambaixador Beltrán per un total de 5.737.267,93 euros. La inversió per a aquesta actuació queda dividida en dos anys: un pressupost de 3,4 milions d’euros durant 2021 i els 2,2 milions d’euros restants l’any vinent.

El nou edifici d’Ambaixador Beltrán comptarà amb sis unitats d’Infantil, 12 aules de Primària i un menjador amb capacitat per a 360 escolars repartits en dos torns. El centre educatiu ocuparà un espai total de 5.700 metres quadrats. El disseny del col·legi prioritza els espais oberts on la ventilació i les zones a l’aire lliure seran protagonistes. A més, el centre escolar aprofitarà la llum natural i l’espai que quedarà lliure després de l’enderrocament dels antics habitatges de docents situades al costat del col·legi.

La reserva econòmica i l’avanç del procediment administratiu discorren en paral·lel als preparatius al costat dels camps de Boqueres per a la instal·lació de les aules prefabricades que albergaran les classes mentre duren les obres. No en va, el mes de novembre passat l’Ajuntament va destinar més de 40.000 euros a la fonamentació del recinte que fins ara ocupava l’aparcament de vehicles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari