Almassora recupera el ciclisme en Darremur amb el Trofeu Jofre Grau

L’esdeveniment, organitzat pel Club Animals de Monte, reunirà 200 promeses del ciclisme

Almassora recupera el ciclisme en Darremur amb el Trofeu Jofre Grau
21/05/2021 -

El regidor d’Esports, Sergio Gómez, acompanyat pel president del Club Animals de Muntanya, Carlos Llebra, ha presentat la desena edició del Trofeu Jofre Grau que acollirà la pista ciclista municipal de Darremur demà a la vesprada. La competició, organitzada per aquest equip local d’Almassora, reunirà 200 promeses del ciclisme provincial. L’acte, que comptarà amb un protocol contra la COVID-19, serà un dels primers esdeveniments esportius celebrats en el municipi després de la pandèmia.

Aquesta cita reuneix durant cada edició als menors amb més projecció en el ciclisme de la província. La pista municipal de Darremur acollirà demà a escoles ciclistes de diversos municipis com Almassora, Vinaròs, La Vall, Traiguera, Orpesa o Benicàssim. Els participants, amb una edat entre els quatre i els 14 anys, competiran en les següents huit categories: promeses de primer any i de segon, principiants de primer any i de segon, alevins de primer any i de segon i infantils de primer any i de segon.

Després de la suspensió del trofeu l’any passat amb l’arribada de la pandèmia, l’organització de l’esdeveniment ha elaborat un protocol de seguretat estricte. D’aquesta manera, el recinte esportiu estarà barrat i únicament podran entrar els esportistes i els seus corresponents entrenadors. Aquests comptaran amb una polsera d’accés a la pista de Darremur que hauran d’ensenyar al personal del Club Animals de Muntanya, responsables de vigilar l’entrada. Els familiars i el públic en general hauran de veure la competició des del carrer Acequia Molino.

D’altra banda, Gómez ha declarat que “estem molt il·lusionats en veure que Almassora comença a recuperar, molt a poc a poc i amb precaució, alguns dels seus esdeveniments esportius habituals”. “L’Ajuntament vol agrair la labor de Carlos i el seu club Animals de Muntanya en l’organització d’una cita esportiva tan important per als menors amb més de 200 ciclistes de la província”, ha destacat l’edil.

Finalment, cal recordar que la prova ciclista coincideix amb el dia de la patrona, festiu local a Almassora. El municipi acollirà demà la inauguració de la I Fira del comerç de Santa Quitèria en la plaça Pere Cornell a partir de les 10.30 hores. A més, amb motiu de la celebració de les no festes patronals, el consistori repartirà demà més de 600 racions d’arròs de les calderes a persones majors de la localitat i dispararà la ‘mascletà’ a l’esplanada situada al costat del centre de salut de Sant Pere a les 13.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari