Almassora recupera la seua Nit de cap d’any en el Recinte Fester

Almassora recupera la seua Nit de cap d’any en el Recinte Fester
04/11/2021 -

La regidora de Festes de l’Ajuntament d’Almassora, Isladis Falcó, ha presentat aquest matí la programació de Nit de Cap d’Any que tindrà lloc en el Recinte Fester de la localitat. Una vegada finalitzades amb èxit les festes en honor a la Mare de Déu del Roser, l’edil de l’àrea, al costat dels membres de la Junta Local de Festes (JLF), van iniciar els preparatius per a tancar la celebració de final d’any. Després de la suspensió de l’acte l’any passat per la pandèmia, Almassora recuperarà la festivitat de Nit de Cap d’Any amb orquestra, dj i ressopar gratuït.

D’aquesta manera, la cita donarà principi en la zona del Raval a les 00.00 hores, quan les campanades marquen l’inici del nou any. El veïnat acudirà a la trobada amb els raïms o els grillons de mandarines corresponents per a rebre el 2022 amb les tradicionals 12 campanades.

Posteriorment, el consistori ofereix actes musicals per a tots els públics en el Recinte Fester amb l’objectiu que la població es quede en la localitat i no haja de desplaçar-se amb els seus vehicles a altres localitats. Així, a partir de les 00.30 hores, l’orquestra ‘Gamma’ obrirà la celebració i amenitzarà la nit dels presents. La festa musical continuarà amb uns djs que allargaran la festivitat de Nit de Cap d’Any sense haver d’eixir de la carpa.

D’altra banda, l’àrea de Festes també ha preparat un ressopar gratuït al voltant de les 3 hores aproximadament en el Recinte Fester. Els voluntaris de la Junta Local de Festes repartiran els aliments dolços i salats als assistents. Cal destacar que el veïnat d’Almassora que vulga gaudir d’aquest ressopar haurà d’apuntar-se en la planta baixa de l’Ajuntament des del dia 20 fins al 27 de desembre en horari des de les 10 hores fins a les 13 hores. La reserva de places és imprescindible perquè la Junta puga comptabilitzar adequadament les comandes.

Finalment, la regidora de Festes, Isladis Falcó, ha recordat que “la celebració de la Nit de Cap d’Any està subjecta a les mesures sanitàries que ens marque la Conselleria de Sanitat, de moment la màscara serà obligatòria per a entrar i tindrem carpa”. “L’objectiu és que els màxims ciutadans possibles es queden en la nostra localitat en una nit tan especial i agradable”, ha afegit l’edil de l’àrea.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari