Almassora reformarà l'entorn de l'antic Grup B

Almassora reformarà l'entorn de l'antic Grup B
05/10/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora reformarà aquest mes l’entorn de l’antic Grup B, en el tram de carrer València comprés entre l’avinguda José Ortiz i el carrer Pérez Ponz. Les obres tenen un pressupost de 34.956,90 euros i permetran solucionar els problemes d’accessibilitat i ordenació urbana que presenta un vial transitat pels voltants al polígon industrial Millars i la seua connexió amb el nucli urbà.

El consistori aprofitarà la intervenció per a renovar la xarxa d’enllumenat, millorar les zones enjardinades i reordenar l’aparcament, tal com ha indicat la regidora de Territori, Carmina Martinavarro. La castellonenca Pavasal executa uns treballs que es duran a terme pròxims en el temps als de millora del polígon Millars. La intenció de l’equip de govern passa per renovar totes dues zones per a augmentar la competitivitat de les zones industrials i fomentar la mobilitat sostenible.

En aquest sentit, l’Ajuntament d’Almassora ha reservat 201.539,18 euros per a les obres de millora i modernització d’aquesta zona industrial. En concret, el pressupost ascendeix a 166.561,30 euros corresponents a l’execució del contracte, a més dels 34.977,87 euros en concepte d’IVA per a la seua materialització durant aquest any.

Cal recordar que el consistori va optar a una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a executar aquests treballs en el recinte industrial més antic d’Almassora. L’entitat valenciana va concedir una ajuda de 165.340 euros que el consistori complementarà fins a aconseguir la totalitat del pressupost necessari per a executar l’actuació.

La remodelació també pretén millorar l’accessibilitat, pavimentació, senyalització i seguretat viària en un recinte industrial que sumarà un carril bici que connectarà amb el nucli urbà, a més de noves zones verdes en el polígon. La intervenció permetrà, a més, renovar la xarxa de subministrament d’aigua potable amb millores en el servei i reparacions d’avaries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari