Almassora renova el seu autobús urbà per un huit vegades més eficient

Almassora renova el seu autobús urbà per un huit vegades més eficient
16/11/2020 -

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Almassora ha renovat l’autobús urbà per un huit vegades menys contaminant que l’anterior. L’empresa Hicid SA, responsable de la gestió d’aquest servei en la localitat, ha sigut l’encarregada d’executar el canvi de vehicle que ja circula pel municipi. A més, l’itinerari que recorre aquest autocar afig una nova parada en l’avinguda José Ortiz, a l’altura de l’Escola Taller al costat de l’edifici dels Serveis Socials d’Almassora.

El nou vehicle, que circula pel poble i la platja, compta amb una rampa manual d’accés per a persones amb discapacitat, carros de bebé o de la compra. Entre les novetats de l’autobús també hi ha cartells digitals per a anunciar els missatges informatius, seients embuatats més còmodes que els anteriors i una taxa de contaminació molt de menor.

L’alcaldessa, Merche Galí, i la regidora de Participació Ciutadana, María Luisa Renau, acompanyades per Luis Rubert, gerent de l’empresa concessionària del servei, han realitzat l’itinerari per Almassora amb el nou vehicle. Rubert ha explicat a ambdues les novetats i avantatges que ofereix el nou autobús per als usuaris habituals que trien aquesta opció com a mitjà de transport.

“Des del consistori volem agrair a l’empresa el seu compromís amb Almassora, la nostra localitat necessitava ja un autobús nou, més eficient i complet per al seu recorregut pel nucli urbà i marítim, a més hem decidit mantindre els horaris i tarifes i incrementar una parada més per a atendre la demanda dels veïns de la zona”, ha declarat l’edil de Participació Ciutadana.

Cal recordar que després de la inclusió de la parada a l’Escola Taller, la ruta urbana compta amb un total de 15 parades, amb un temps de viatge de 15 minuts cada trajecte. D’altra banda, la ruta marítima compta amb un total de 20 parades, amb un temps de viatge de 45 minuts aproximadament cada trajecte.

Els horaris de la ruta urbana es mantenen de dilluns a divendres a les 9.30 hores, 10.30, 11.30, 12.30, 14, 17.15 i 18.15. El dissabte l’últim servei és a les 12.30 i la plaça Doctor Fleming acull totes les eixides. Els horaris de la línia de la platja es mantenen de dilluns a divendres a les 8.15 hores, 9.45, 10.45, 11.45, 12.45, 14.15, 17.30 i 18.30. El dissabte l’últim servei és a les 12.45 i la plaça Doctor Fleming acull també totes les eixides.

Finalment, el consistori al costat de l’empresa que gestiona el servei han decidit mantindre els preus de la ruta urbana: bitllet normal urbà per 0,60 euros, família nombrosa de categoria general 0,40, família nombrosa de categoria especial 0,25, majors de 65 anys i pensionistes gratis i bo de 10 viatges per cinc euros amb tres de fiança.

Pel que respecta a la platja: bitllet normal platja per 1,50 euros, majors de 65 anys i pensionistes per 0,90 de dilluns a divendres i 1 els dissabtes, família nombrosa de categoria general 1,10 de dilluns a divendres i 1,15 els dissabtes, família nombrosa de categoria especial 0,70 de dilluns a divendres i 0,75 els dissabtes i bo de 10 viatges per 12 euros amb tres de fiança.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari