Almassora repartirà 470.000 euros a autònoms i microempreses abans de cap d’any

El III Pla Resistir suposa ajudes de 1.500 euros per negoci

Almassora repartirà 470.000 euros a autònoms i microempreses abans de cap d’any
21/10/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora repartirà 470.613 euros en subvencions de la tercera convocatòria del Pla Resistir entre autònoms i microempreses abans que finalitze l’any. Els fons procedeixen del consistori (300.000 euros) i la Diputació Provincial de Castelló (170.613,10 euros) i permetran transferir fins a 1.500 euros per negoci per a ajudar al sector després de la crisi del coronavirus.

Podran acollir-se a aquest pla totes aquelles empreses d’Almassora excloses en la primera i segona convocatòria i que estiguen registrades en els epígrafs que apareixen en la convocatòria: impremtes, merceries, calçat, drogueria i perfumeria, llenceria, pelleteria, tèxtil per a la llar, comerç majorista de beguda i tabac, comerç al detall i de béns usats, herbolaris o distribució de periòdics i revistes.

La convocatòria va més enllà i aconsegueix també a sales de ball, comerç de mobles, bugaderies, maquilladores i esteticistes, tintoreries i bugaderies, tallers d’automòbils i bicicletes, reparació d’articles electrodomèstics, joieries, autoescoles, guarderies, ensenyament reglat, reparació de roba, perruqueries, serveis de bellesa, serveis fotogràfics i fotocòpies, enmarcació i guies turístics.

El regidor d’Hisenda d’Almassora, Santiago Agustí, ha recordat que les bases de la III Pla Resistir ja estan remeses a la Base de dades Nacional de Subvencions i, després de la publicació en el Butlletí Oficial de la Província, els beneficiaris disposaran d’un termini de 10 dies per a justificar les seues despeses.

Agustí ha encoratjat a autònoms i microempreses a presentar factures superiors als 1.500 euros en tant que, en cas de sobrar fons, l’Ajuntament repartirà l’excedent entre aquells beneficiaris que hagen pogut justificar despeses més elevades. Segueix així la fórmula aplicada en les dues convocatòries anteriors per a garantir que el total de la subvenció arriba al sector.

“Només en aquesta convocatòria repartirem prop de mig milió d’euros en el nostre teixit empresarial, fons que se sumen als ja distribuïts al llarg de l’any i que, malgrat que sabem que no podran salvar a totes les empreses afectades per la pandèmia i la conjuntura econòmica, podran ser d’ajuda per a moltes d’elles en un moment de dificultats”, segons les mateixes fonts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari