Almassora reserva 316.000 euros per a quatre anys d’autobús urbà

Almassora reserva 316.000 euros per a quatre anys d’autobús urbà
14/01/2022 -

L’Ajuntament d’Almassora adjudicarà el servei de transport urbà per 312.400 euros. El departament de Contractació finalitzarà els tràmits la setmana vinent, coincidint amb l’entrada en vigor del pressupost 2022. El consistori va traure a licitació el contracte per 316.448 euros per a un termini de dos anys, més dos de pròrroga. L’oferta més avantatjosa per la qual s’adjudicarà és la de l’empresa La Hispano del Cid (Hicid).

El contracte pretén satisfer la necessitat d’oferir a la ciutadania el servei de transport urbà a Almassora amb les millors prestacions. D’aquesta manera, el plec de condicions ha prevalgut l’oferta econòmica, seguida de l’antiguitat de l’autobús, la inclusió dels trasllats a la platja al juliol i agost i a Santa Quitèria en les jornades de la romeria i ‘tornà’, a més d’en Tots Sants.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha explicat hui en roda de premsa que la voluntat de l’equip de govern implica reforçar aquest tipus de serveis públics que aposta per la mobilitat sostenible i cohesiona als barris entre ells i amb el centre urbà. “Hem d’oferir alternatives al vehicle privat i, al mateix temps, promoure un ús eficaç amb parades estratègiques, preus raonables i freqüències idònies del transport públic”, en paraules de Galí.

En el cas dels serveis extraordinaris recollits en el plec de condicions del nou contracte figura la realització del servei de transport fins a l’ermita de Santa Quitèria els dies de romeria i ‘tornà’ amb viatges cada 30 minuts des de les 8.30 fins a les 18.30 hores (amb interrupcions entre les 9.30 a 10.30 hores) i de les 15.00 a 16.00 hores. L’eixida del primer viatge s’efectuarà des de la platja i l’últim viatge finalitzarà també en el districte marítim.

Per part seua, el Dia de Tots Sants el servei públic de transport urbà acostarà a la ciutadania que ho desitge des del nucli urbà fins al cementeri cada 30 minuts des de les 8.30 fins a les 18.30 hores (amb interrupció entre les 13.30 a 15.30 hores). L’eixida del primer viatge del matí i de la vesprada s’efectuarà des de la platja i l’últim viatge del matí i de la vesprada també finalitzarà a la platja. La realització d’expedicions extraordinàries en les dates assenyalades sense cost extra, suposarà un estalvi per a l’Ajuntament.

Els horaris, parades i tarifes del servei d’autobús urbà, així com de la resta de transports públics, estan a la disposició de la ciutadania en la web municipal www.almassora.es. El preu del recorregut urbà és de 0,60 euros en tarifa general i gratuït per a persones majors de 65 anys. A més, el consistori ofereix preus especials per a famílies nombroses i bons de 10 viatges.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari