Almassora reprén les activitats de Joventut per a aquest trimestre

El consistori inicia el concurs de l’Agenda Jove i recupera els tallers i el Casal Jove

Almassora reprén les activitats de Joventut per a aquest trimestre
14/04/2021 -

La regidora de Joventut, María Luisa Renau, al costat de la tècnica del departament, ha presentat aquesta setmana les activitats juvenils previstes pel consistori durant els mesos d’abril, maig i juny. A causa del descens de positius en el municipi, amb set casos actius en les últimes dues setmanes, l’Ajuntament d’Almassora ha decidit reprendre els esdeveniments juvenils organitzats per l’àrea i les associacions, així com l’activitat en el Casal Jove o els tallers i concursos.

D’aquesta manera, la Regidoria de Joventut ofereix classes a partir de 16 anys per a preparar l’examen nivell C1 de valencià de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV). Els interessats tindran dos torns per a triar amb horaris diferents, el preu ascendeix a 24 euros i a 19,20 euros per als usuaris del Carnet Jove. A més, els joves a partir de la mateixa edat podran participar també en el taller ‘speaking’ B1 durant aquests tres mesos per un preu de 22,50 euros i de 18 euros per als usuaris del Carnet Jove.

Cal destacar que el XVIII Concurs de disseny de la portada de l’Agenda Jove ja està en marxa. La joventut que estiga interessada a participar té com a data límit el pròxim 14 de maig per a presentar les seues propostes. La informació i les bases del concurs estan disponibles en la pàgina web del consistori o bé per correu electrònic en l’adreça joventut@almassora.es.

D’altra banda, les associacions de la localitat com Esplais de Castelló, Lluïsos Almassora, el grup Scout Tramuntana i Joventut x Almassora també recuperen les seues activitats infantils i juvenils habituals en el Casal Jove, a l’aire lliure i en les seues respectives seus. Aquestes organitzacions realitzen esdeveniments la majoria de dissabtes per a un públic situat entre 5 i 18 anys.

El Casal Jove també reinicia la seua activitat de dilluns a divendres des de les 16 hores fins a les 20.30 hores. Els dissabtes des de les 16.30 hores fins a les 19.30 hores amb programació variada disponible en les xarxes socials del departament. A més, els tallers setmanals de fotografia, ‘AlmaJoveTV’, brigada Otaku, el viatge, jocs de taula, ping-pong, etc., recuperen els seus horaris habituals.

Finalment, cal recordar que la Regidoria de Joventut ofereix el servei d’autobús d’Almassora a la Universitat Jaume I (UJI) amb l’opció d’un bo mensual per 20 euros, trimestral per 50 euros i anual per 120 euros. Les eixides des de la localitat són a les 7.10 hores, a les 8.30 i a les 14.15, amb parades en la plaça Santa Isabel, el carrer Constitució i el carrer Boqueres. Les eixides des de l’UJI són a les 13.15 hores, a les 15.10, a les 19.40 i a les 21.15, totes elles des de la parada d’autobús de l’Àgora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari