Almassora reprén demà l'autobús a la Universitat Jaume I

Almassora reprén demà l'autobús a la Universitat Jaume I
11/09/2022 -

La regidora de Joventut d’Almassora, María Luisa Renau, ha informat que l’empresa Hicid continuarà demà amb el servei d’autobús entre Borriana, Almassora i la Universitat Jaume I (UJI) durant el curs 2022-2023. “Els trajectes començaran el dilluns amb el mateix recorregut i horaris que el període lectiu de l’any passat”, ha informat l’edil. El pressupost de la iniciativa és de 63.745 euros, dels quals el consistori finança 21.248 euros, un terç de l’import total.

A més, tal com ha informat Renau, les persones interessades han de sol·licitar un dels tres abonaments emesos pel Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) per a poder fer ús d’aquest servei. La tarifa mensual és de 20 euros i caduca el dia 31 de cada mes, l’abonament trimestral té un cost de 50 euros amb una vigència fins al 31 de desembre, el 31 de març i el 30 de juny, respectivament. Finalment, el bo anual és de 120 euros, amb vigència fins al 30 de juny.

L’alumnat de l’UJI resident a Almassora que vulga utilitzar l’autobús haurà de presentar en el SIAC la documentació pertinent: una instància (disponible en la pàgina web), la matrícula de l’UJI del curs 2022/2023, l’abonament de la taxa i una fotografia grandària carnet. Una vegada tramitat, el servei estarà actiu, des de demà, en dies lectius de dilluns a divendres, amb eixides des de la plaça Santa Isabel (enfront de la farmàcia), carrer Constitució (davant del col·legi Errando Vilar) i carrer Boqueres (encreuament amb Sant Crist).

Quant a l’horari, les eixides des del municipi seran a les 7.10, les 8.30 i a les 14.15 hores, després del pas del servei per Borriana. El retorn està previst des de l’Àgora de l’UJI a les 13.15, les 15.10, les 19.40 i les 21.15 hores. Les parades a la volta són al carrer Boqueres 107, Santa Quitèria a l’altura del número 235 i plaça de la Picaora. Així mateix, el contracte que adjudica el servei de transport a Hicid, signat en 2021, té una possibilitat de pròrroga d’un any més.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari