Almassora trau a concurs les set casetes del casal del vi de festes

Almassora trau a concurs les set casetes del casal del vi de festes
17/03/2023 -

El departament de Contractació de l’Ajuntament d’Almassora ha tret a concurs públic la gestió de la fonda del vi per a les festes de maig i octubre de 2023. Cada licitador podrà optar, com a màxim, a dues casetes. En aquest cas, es tracta d’una licitació a l’alça amb un cànon mínim de 1.000 euros per caseta i per cadascun dels períodes, per la qual cosa seran excloses aquelles ofertes inferiors a aquest mínim assenyalat.

L’autorització municipal s’estén del 19 al 27 de maig per a les festes de Santa Quitèria i del 6 al 15 d’octubre per a les festes del Roser. L’obertura del recinte per al primer divendres de festes serà de 20 a 00.00 hores en tots dos casos i, en la resta de jornades, d’11 fins a la mitjanit. La Junta Local de Festes es reserva el dret a modificar l’obertura i tancament si les circumstàncies adverses ho aconsellen.

Enfront de les casetes, en l’avinguda José Ortiz, s’instal·laran les barres per a consumicions dempeus, a excepció dels dies 26 de maig i 13 d’octubre que, a causa de la celebració del sopar de pa i porta, no es podran situar. Els plecs recorden també l’obligatorietat de desmuntar aquestes barres en finalitzar cada jornada per a netejar el recinte.

El consistori ha remés al Butlletí Oficial de la Província els plecs per a la seua publicació i que les empreses interessades en el concurs puguen presentar-se en el termini marcat. Com de costum, cada lloc serà d’un màxim de 36 metres quadrats que inclourà també la zona de magatzematge de mobiliari i els apilaments de beguda. Les instal·lacions hauran d’adequar-se a l’entorn, amb materials adequats i de qualitat, i podran utilitzar ombrel·les per a protegir del sol a la clientela.

A més, empraran sempre gots i plats de material biodegradable (cartó parafinat, canya de sucre o similar) i està prohibit l’ús de plàstic i vidre. Cada adjudicatari serà responsable de la conservació i neteja de la seua instal·lació, a més d’ocupar-se de la retirada dels residus en bosses adequades i en els contenidors que l’Ajuntament d’Almassora instal·larà a aquest efecte en el recinte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari