Almassora trau a concurs per quatre anys la gestió del bar de Santa Isabel

Almassora trau a concurs per quatre anys la gestió del bar de Santa Isabel
27/06/2022 -

L’Ajuntament d’Almassora ha aprovat l’expedient per a traure a concurs públic la gestió del quiosc bar situat en la plaça Santa Isabel. L’adjudicació té un termini de vigència de dos anys amb possibilitat de pròrroga de dos més i amb un cànon d’eixida a l’alça de 7.200 euros anuals, que patirà un increment de 50 euros una vegada complit el primer any, i així anualment mentre dure l’adjudicació.

Els interessats en el negoci tenen 30 dies naturals, comptats des del següent a la publicació de l’anunci en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) dissabte passat, per a presentar les seues propostes en l’oficina del SIAC de l’Ajuntament fins a les 14 hores. El gestor no podrà realitzar modificacions en l’edifici sense autorització dels serveis tècnics municipals.

Els licitadors hauran d’aportar una memòria tècnica en la qual inclouran, d’una banda, una descripció completa dels serveis oferits, com els productes envasats, els menús o les begudes.

També hauran d’indicar el nombre de persones afectes a l’activitat del local, la proposta d’horaris d’obertura i l’equipament per a l’explotació del servei, que haurà de ser descrit de manera exhaustiva. D’altra banda, el document descriurà detalladament la gestió dels residus generats per l’activitat.

L’adjudicatari serà l’encarregat de dotar l’establiment dels recursos necessaris per al seu correcte funcionament. Entre ells figura el mobiliari del bar, com a cadires o taules, també equipament de barra i cuina, com a cafetera, microones, rentavaixelles, nevera o congelador, així com la coberteria, vaixella i cristalleria.

De la mateixa manera, el manteniment general del local serà a càrrec de l’empresa adjudicatària, qui haurà de conservar en perfectes condicions l’interior i l’exterior de les instal·lacions. En cas de no ser així, i amb tres amonestacions per falta de neteja i decòrum, l’Ajuntament podrà rescindir el contracte unilateralment.

L’activitat a desenvolupar serà la pròpia d’un bar-cafeteria, per la qual cosa serviran menjars freds i calents i tota classe de begudes. El local haurà de donar servei com a mínim sis dies a la setmana en jornades de matí i vesprada de, almenys, huit hores diàries. L’empresa podrà fer ús de la terrassa exterior de l’arrendament i podrà demanar autorització per a ocupar part de la via pública de la plaça Santa Isabel sempre que complisca amb les condicions tècniques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari