Almassora tria al personal del Centre de Formació en aconseguir una subvenció de 360.000 euros

Almassora tria al personal del Centre de Formació en aconseguir una subvenció de 360.000 euros
20/10/2020 -

L’Ajuntament d’Almassora ha publicat en el tauler d’anuncis la convocatòria de la selecció per a la contractació laboral de set treballadors dins del projecte Escola d’Ocupació Et Formem 2020, cursos que tindran lloc en el Centre de Formació de l’avinguda José Ortiz. Tindran una duració de sis mesos que començaran al desembre i s’estendran durant 2021 i que sumen, al costat de les retribucions de 30 estudiants, 360.309,60 euros de subvenció.
Es tracta de les places de director/a, auxiliar administratiu, docent en l’especialitat d’operacions auxiliars de serveis administratius i generals, docent per a activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, docent per a operacions auxiliars de revestiments continus en construcció, professorat de prevenció de riscos laborals i un docent de suport. L’horari del personal directiu, docent, de suport i de l’alumnat serà de 6.00 a 14.00 hores.

Així, els aspirants a la direcció tindran un salari brut mensual de 2.450 euros. És imprescindible titulació universitària per a optar al lloc. La posada en marxa de l’escola situada en l’avinguda José Ortiz requereix també d’un lloc d’auxiliar administratiu durant els sis mesos que porta aparellada una retribució de 1.740 euros.

En el cas de prevenció de riscos laborals, la jornada és parcial i s’estendrà durant 23 dies. És imprescindible titulació de tècnic de nivell superior en prevenció de riscos laborals, així com la competència docent. D’igual forma, el docent de suport també tindrà jornada parcial, en el seu cas de sis hores al dia durant mig any i un salari brut de 1.500 euros. Entre les titulacions requerides figura mestre d’Educació Primària, màster de professorat en ESO, Batxillerat, FP, ensenyaments d’idiomes o equivalent.

Les classes quedaran a càrrec de tres docents durant els sis mesos. Les places porten aparellat un salari brut mensual de 2.000 euros en les tres categories, que comporten com a requisits mínims titulació i experiència professional. Les persones interessades a optar a algun dels llocs oferits tenen un termini de cinc dies hàbils comptats a partir de l’endemà a la publicació de la convocatòria en el tauler d’edictes municipal.

Les bases que regeixen la convocatòria i els models de sol·licitud es troben en la pàgina web www.labora.es a través dels apartats Ciutadania, Busque Formació, Altres Programes Formatius i Escoles Ocupació Et Formem. Aquelles sol·licituds de participació en el procés que no es presenten en el registre d’entrada de l’Ajuntament també hauran de comunicar-se al correu electrònic personal@almassora.es juntament amb la documentació, en el període de presentació de sol·licituds.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari