Almassora sumarà dues psicòlogues a la plantilla de Serveis Socials

Almassora sumarà dues psicòlogues a la plantilla de Serveis Socials
25/01/2022 -

L’Ajuntament d’Almassora incorporarà durant els següents mesos a dues psicòlogues a la plantilla municipal de Serveis Socials. La setmana passada va finalitzar el termini per a sol·licitar la participació en el procés de selecció i l’oferta compta amb 24 candidates que compleixen amb els requisits previs exigits. Les interessades realitzaran la primera de les quatre proves d’oposició el pròxim 15 de febrer a partir de les 12.30 hores a l’Aula de Formació del consistori. Cal recordar que aquestes incorporacions seran les dues primeres de les nou que rebrà l’àrea durant aquest any amb una inversió de més de 554.000 euros.

L’àrea de Recursos Humans del consistori va revisar totes les sol·licituds presentades per les persones interessades a participar en l’oposició i va concloure que 24 dones comptaven amb els requisits previs mínims requerits. Totes elles van acreditar la possessió d’un grau en psicologia, o bé una llicenciatura en aquesta mateixa matèria. A més, les candidates van depositar els 43 euros de quota per a tindre dret a l’examen, cal destacar que les pertanyents a famílies nombroses o monoparentals comptaven amb una taxa de 34 euros.

Les funcions que realitzaran les dues persones vencedores del procés de selecció són: intervindre en el disseny i aplicació del Pla de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives d’Almassora; coordinar amb altres professionals del departament l’atenció de necessitats educatives, socials o sanitàries del veïnat derivades per qualsevol motiu; actuar en cas d’emergència social; participar en reunions tècniques; dur a terme avaluacions anuals de les actuacions o gestionar prestacions econòmiques entre moltes altres.

La fase d’oposició constarà de quatre exercicis de caràcter obligatori i eliminatori, a excepció de la prova de valencià. El primer exercici, que serà el pròxim 15 de febrer, consisteix en un qüestionari tipus test de 50 preguntes sobre el contingut del temari. La segona prova tractarà de desenvolupar un tema de l’annex triat per les aspirants entre dos extrets a la sort. Les candidates que arriben al tercer examen hauran de donar resposta a dos supòsits pràctics plantejats per l’òrgan tècnic. En l’última cita les psicòlogues hauran de traduir un text del castellà al valencià i al revés.

Finalment, la regidora de Serveis Socials, María José Tormo, ha destacat que “sumar dues psicòlogues a la plantilla municipal de Serveis Socials ens permetrà oferir un millor servei a la ciutadania d’Almassora”. “Cal destacar que durant 2022 ampliarem la nostra plantilla amb nou empleats i una inversió superior als 554.000 euros que demostren el nostre compromís en l’àmbit social”, ha afegit l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari