Almassora suspén la Gala de l’Esport Local i la Fira Medieval pel risc de contagi de COVID

Almassora suspén la Gala de l’Esport Local i la Fira Medieval pel risc de contagi de COVID
05/11/2020 -

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Almassora ha suspés la XVII Gala de l’Esport Local i la XX Fira de Sant Andreu per raons sanitàries. Així, la localitat renuncia a totes dues celebracions amb l’objectiu de protegir a la població i reduir possibles focus de contagi. Segons les últimes dades publicades per la Conselleria de Sanitat, Almassora ha registrat 67 positius per coronavirus en els últims 14 dies.
D’aquesta manera, la XVII Gala de l’Esport Local, prevista per al 20 de novembre, queda anul·lada. Les persones premiades, triades pel jurat format per a l’ocasió el passat 30 de setembre, coneixen el seu reconeixement i també la impossibilitat de dur a terme un esdeveniment d’aquestes característiques sense risc de contagi. Així li ho ha traslladat el regidor d’Esports, Sergio Gómez.

Cal recordar que el primer equip femení del Joventut Almassora va ser triat equip de l’any després del seu ascens de categoria. D’altra banda, la resta de premiats són: Juan Carrillo, del Club Pilotari (esportista promesa), i Manolo Clares (trajectòria esportiva). Cal recordar que després de la suspensió de moltes competicions individuals a causa del coronavirus, el jurat va decidir deixar desert el premi a l’esportista de l’any.

D’altra banda, la XX Fira Medieval de Sant Andreu, prevista per al cap de setmana del 28 i 29 de novembre, tampoc podrà desplegar el seu encant per la Vila d’Almassora. L’organització tenia preparades diverses sorpreses per a commemorar les seues dues dècades de presència en el barri antic de la localitat, però els veïns hauran d’esperar un any per a gaudir d’unes jornades medievals úniques.

L’edil de Cultura, Javier Mollá, ha confirmat també la suspensió d’un esdeveniment que congrega a milers de participants en el centre històric, situació que impedeix programar la fira en aquesta ocasió per a garantir la salut pública. No en va, les últimes dades de la Conselleria de Sanitat confirmen un increment de PCR positives fins a aconseguir les 67 en els últims 14 dies.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha recordat que aquestes xifres ratifiquen l’evolució negativa de la pandèmia igual que en altres ciutats de voltant, per la qual cosa “la prevenció continua sent la millor eina davant un virus que segueix molt present entre nosaltres i que ens obliga a no relaxar-nos ni un segon en l’adopció de mesures”. “Demane prudència i responsabilitat a tota la població d’Almassora davant la situació sanitària que vivim perquè ningú està lliure de contagiar o ser contagiat”, ha indicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari