Més seguretat i transport en el cementeri d’Almassora per Tots els Sants

El consistori oferirà servei d’autobús gratuït que per primera vegada inclou al dia 31

Més seguretat i transport en el cementeri d’Almassora per Tots els Sants
22/10/2020 -

L’Ajuntament condiciona el cementeri perquè els veïns d’Almassora celebren el dia de Tots els Sants sota les mesures de seguretat pertinents. El consistori oferirà servei d’autobús gratuït durant tot el dia, prestació que inclou per primera vegada també al dissabte 31. A més, els operaris municipals han habilitat els nous accessos i eixides i han distribuït cartelleria per a garantir el compliment de les mesures sanitàries enfront del coronavirus.

La Regidoria de Participació Ciutadana ofereix el servei de bus per a la data amb eixides des del nucli urbà a partir de les 8.30 hores fins a les 13 hores, amb una freqüència de mitja hora. Al seu torn, des del cementeri el primer autocar eixirà a les 8.45 hores fins a les 13.15 hores. Els trajectes continuaran des de les 15.30 hores fins a les 18.30 hores des del nucli urbà i des de 15.45 hores fins a les 18.45 hores des del camposant, tots dos amb la mateixa freqüència horària que durant el matí.

L’autocar iniciarà el seu recorregut en la plaça Doctor Fleming, i pararà en el Mercat Central, en l’avinguda José Ortiz número 48 i en l’encreuament amb el carrer Boqueres, abans d’arribar al cementeri. Els veïns que vulguen agafar el bus en el camposant realitzaran el mateix recorregut però al revés. Cal recordar que l’autobús de la platja mantindrà el seu horari i recorregut habitual.
D’altra banda, l’Ajuntament ha elaborat un pla d’accés segur al cementeri durant tota la setmana que ve. Les instal·lacions romandran obertes des del dilluns 26 fins al diumenge 1, amb horari des de les 9 hores fins a les 14 hores i a la vesprada des de les 15 hores fins a les 18 hores. El camposant tancarà les seues portes una hora entre tots dos horaris amb la finalitat de fer tasques de desinfecció. A més, les visites estan restringides perquè els veïns no romanguen més 30 minuts. Tots els assistents han d’usar màscara i gel en l’entrada i en el cas d’usar les escales han de desinfectar-les en finalitzar el seu ús.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, al costat del regidor responsable de l’àrea, Joan Antoni Trenco, i els tècnics municipals han visitat aquest matí les obres del camposant. L’ampliació del cementeri municipal continua el seu procés i els treballs en la zona encaren ja l’últim tram per a estar acabats abans de finalitzar l’any. D’aquesta manera, la intervenció en el camposant no impedirà la celebració del dia de Tots els Sants. A més, la modificació reportarà 272 nínxols nous, 136 en cada cara, en quatre altures i situats en un edifici exempt amb la urbanització interna corresponent.

“La festivitat de Tots els Sants és un dia molt important emocionalment per a molts veïns, a més, per al sector de les floristeries és una de les cites més importants de l’any pel que no podíem impedir una celebració així, ja que perjudicaríem molt l’economia d’alguns veïns”, ha declarat el regidor responsable del cementeri, Joan Antoni Trenco.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari