Almassora traslladarà al Consell les sol·licituds de cremes per a evitar desplaçaments

Almassora traslladarà al Consell les sol·licituds de cremes per a evitar desplaçaments
20/05/2022 -

L’Ajuntament d’Almassora recollirà les sol·licituds per a les cremes agrícoles i les traslladarà a la Conselleria d’Agricultura per a evitar el desplaçament de llauradors fins a les oficines de la Generalitat Valenciana a Castelló. El Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) ha habilitat aquesta eina aquest matí amb l’objectiu d’agilitar les autoritzacions i eliminar les molèsties als agricultors d’Almassora.

Les persones interessades (titulars, propietaris o gestors) hauran de presentar la sol·licitud en el SIAC amb cita prèvia, disponible per telèfon o web, i indicar el polígon, la parcel·la i les hectàrees de superfície de cada parcel·la en la qual es vulga realitzar la crema. En la instància hauran d’indicar el període de temps per al qual sol·liciten el permís per a realitzar les cremes.

El SIAC remetrà la sol·licitud a la Direcció Territorial de Castelló de la Conselleria d’Agricultura, que s’encarregarà de les autoritzacions. Per tant, el consistori recorda que és un mer transmissor de la sol·licitud i no és competent per a autoritzar la crema. Així, les persones que sol·liciten l’autorització no podran realitzar les cremes fins a rebre el permís de l’autoritat autonòmica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari