Almassora trasllada l’Expoentreteniment a les places mitjançant cita prèvia

Almassora trasllada l’Expoentreteniment a les places mitjançant cita prèvia
18/12/2020 -

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Almassora ha traslladat les jornades habituals de l’Expoentreteniment a les places de la localitat durant els dies 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre. La situació actual provocada per la pandèmia ha obligat el consistori a cancel·lar la carpa que albergava les jornades infantils i traslladar aquestes activitats a quatre places del municipi: plaça Pere Cornell, Santa Isabel, Víctimes del Terrorisme i parc Manuel Pesudo. Els familiars dels menors, d’entre tres i 17 anys, hauran de reservar cita prèvia en la pàgina web www.nadalalcarreralmassora.com.

Cal destacar que el consistori ha decidit traslladar l’Expoentreteniment als carrers amb l’objectiu d’evitar aglomeracions, cues, i poder garantir les mesures de seguretat enfront de la COVID-19. D’aquesta manera, l’organització ha preparat un protocol: els tallers comptaran amb un màxim de 10 menors, els participants guardaran la distància de seguretat, hi haurà gel hidroalcohòlic per a les mans, desinfecció del material i del mobiliari abans i després de cada activitat i els acompanyants hauran d’esperar fora del recinte de cada plaça.

Després de les variacions d’enguany, el nom d’aquesta edició és ‘Nadal al carrer’ i la temàtica girarà entorn a ‘Elva, la princesa valenta’. Les jornades compten amb quatre categories d’activitats: art, diversitat, tecnologia i esport. En la primera modalitat els menors fomentaran la seua creativitat i imaginació, en la segona s’inculcaran valors d’igualtat i respecte a través dels jocs, en la tercera exploraran el costat tecnològic de la vida i en l’últim es faran activitats esportives per a fomentar els hàbits saludables.

Durant aquests dies els menors gaudiran de les següents activitats: volar i programar drons, construcció de robots de lego, bodypainting i taller d’aquarel·les, taller de transferències, globusfèxia artística, consoles, electrònica divertida, música cultural, xapa de la igualtat, circuit d’esport i salt, cotxes bojos, zumba o gimcana entre altres.

Finalment, cal recordar que l’Ajuntament ha preparat més activitats per a aquestes dates nadalenques, totes elles sota estrictes mesures de seguretat contra el coronavirus. Algunes d’elles són: l’exposició Ciutat Feliç, Almassora Circ, Betlem Vivent, concert de Nadal de la UIM La Esmeralda, la Llum de la Pau de Betlem, la simbombada flamenca, l’arbre de la solidaritat, teatre i cinema a la Casa de la Cultura, etc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari