Almassora ultima una APP per a fomentar el comerç 'en línia'

Remet la presentació als negocis per a sumar-se a la plataforma gratuïta

Almassora ultima una APP per a fomentar el comerç 'en línia'
06/02/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora estrenarà en les pròximes setmana l’aplicació mòbil Zoco per a facilitar als comerços locals la presentació i venda dels seus productes ‘en línia’. El departament de Comerç ha començat a remetre la carta de presentació a tots els establiments per a convidar-los a usar aquesta eina com a nou mètode d’atraure a la clientela.

Zoco és una APP gratuïta que permet als venedors la comunicació directa amb la clientela a través d’un xat per a oferir un tracte personalitzat i establir una relació de confiança mútua. En el correu que rebran les empreses d’Almassora figura un enllaç per a donar d’alta la botiga i compartir part del catàleg, amb possibilitat d’ampliar-lo en qualsevol moment.

Les persones que es descarreguen l’aplicació tindran accés a l’adreça, telèfon, horari, catàleg i mètode de pagament acceptat per cada botiga, a més de la possibilitat d’obrir un xat amb el negoci per a reservar un producte o realitzar alguna consulta relacionada amb la compra. L’APP també permet als negocis especificar si disposen d’enviament a domicili o se cenyeixen a la recollida en botiga.

El consistori se suma a aquesta plataforma en agraïment a l’esforç realitzat des de l’inici de la pandèmia per a mantenir l’activitat i com a resposta als nous hàbits de consum i canals de venda. “Després de mesos de dificultats, que es mantenen, i tancament d’empreses en tots els àmbits, els efectes econòmics del coronavirus han modificat també la nostra manera de comprar i és per això que obrim ara aquest nou canal”, segons el regidor de l’àrea, Javier Martí.

Aquesta nova eina està destinada, sobretot, a menudes i mitjanes empreses que busquen fórmules de venda a través de noves tecnologies com a resposta a l’auge del comerç ‘en línia’ de les grans plataformes. Malgrat que majoritàriament és el públic jove el que més demanda aquest tipus de canals, l’objectiu és arribar a sectors més amplis de població per a fer front a la competència digital.

Martí ha animat als comerços d’Almassora a sumar-se a aquesta aplicació seguint les instruccions indicades en el videotutorial adjunt al correu electrònic que rebran en les pròximes dates. D’igual forma, els usuaris interessats a comprar a través d’aquesta plataforma només hauran de descarregar-se l’APP de manera gratuïta i accedir amb un correu electrònic i una contrasenya o l’empremta digital en funció del sistema operatiu del seu dispositiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari