Almassora, únic ajuntament de la Comunitat Valenciana en la Trobada plenària de fons europeus

Almassora, únic ajuntament de la Comunitat Valenciana en la Trobada plenària de fons europeus
23/05/2022 -

L’Ajuntament d’Almassora participa des de hui, com a únic consistori de la Comunitat Valenciana, en la II Trobada plenari de fons europeus que es desenvolupa fins al dimecres en La Valeta (Malta).

Almassora està convidada a participar en aquest fòrum de debat com a exemple de bones pràctiques en matèria de comunicació dels fons FEDER després d’haver obtingut el segon premi nacional en l’acte anual de polítiques europees de 2021, entre la comunitat autònoma d’Illes Balears i Andalusia.

La trobada ha començat amb la benvinguda de la presidenta del parlament europeu, Roberta Metsola, a les delegacions de tots els països europeus que formen part de la xarxa de fons públics per a la inversió reunits hui en La Valeta.

El fòrum, al qual Espanya acudeix amb 19 persones delegades, suposa un espai d’intercanvi d’experiències en matèria de gestió i comunicació, requisit imprescindible per a la concessió dels fons europeus. La transformació de l’Ateneu Jove, la construcció del Trinquet Antoniet d’Almassora, la renovació de la Casa de la Cultura o la construcció del carril bici de Sant Jaume són alguns dels projectes que formen part de l’estudi de bones pràctiques de comunicació d’Almassora.

El municipi assisteix a la cimera europea amb la intenció d’exportar noves eines de comunicació que milloren la difusió entre la ciutadania de la transformació del municipi gràcies a l’arribada de FEDER.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari