Almassora, únic municipi de la província a aconseguir la subvenció Circo a Escena 2022

Almassora, únic municipi de la província a aconseguir la subvenció Circo a Escena 2022
14/07/2022 -

L’Ajuntament d’Almassora ha sigut l’únic municipi de la província a aconseguir la subvenció del circuit Circo a Escena 2022 organitzat per La Red española de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales de Titularidad Pública amb l’ajuda del Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM). Segons indica el contracte, el consistori cofinançarà al 50% els caixets dels espectacles circenses seleccionats al llarg del programa.

En aquest sentit, la iniciativa aportarà un màxim de 10.000 euros a quatre companyies que oferiran els seus espectacles en el municipi entre els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre. Per tant, els objectius del projecte són fomentar la visibilitat de tots els formats de circ entre el veïnat i incrementar la presència d’aquest estil d’activitats en la programació cultural.
Així, la companyia Kanbahiota realitzarà l’espectacle ‘La Rueda’ el 17 de setembre en la plaça Major. D’altra banda, l’associació Circobaya exhibirà ‘La Litera’ el 15 d’octubre en la plaça Pere Cornell. El mateix lloc acollirà a l’empresa gallega Cía La Sincro el 19 de novembre per a representar ‘Ohlimpiadas’. I, finalment, l’entitat alacantina Cía Lucas Escobedo tancarà el circuit Circo en Escena 2022 a Almassora el 18 de desembre a la Casa de la Cultura amb ‘Paüra’.

“La idea és potenciar i donar a conéixer la varietat d’activitats relacionades amb aquesta disciplina”, ha comentat el regidor de Cultura, Javier Mollá. Quant a les exhibicions relacionades amb el circ, Almassora també compta amb el Festival de Teatre, Animació i Música al Carrer (FESTAM!) per a aquelles persones interessades en aquest art escènic. No obstant això, les actuacions del circuit Circo a Escena estaran destinades a tota mena d’edats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari